Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Gdje si bila ’91.? – Čistačica na zapuštenom dijelu autobusnog kolodvora pronašla bombu

Da smo zločesti, pitali bi i čistačicu - gdje je bila '91.? Jer, bomba je iz rata, pretpostavlja se ...

Objavljeno 18.07.2018
Alan Srčnik

Da smo zločesti, pitali bi i čistačicu – gdje je bila ’91.? Jer, bomba je iz rata, pretpostavlja se … – no, šalu na stranu. Bombama nije mjesto na autobusnim kolodvorima niti bilo gdje drugdje, već u policiji … Ako je od rata, strašno je, ali ako je netko ostavio – još strašnije.

Čistačica, koja je čistila zapušteni dio autobusnog kolodvora u Garešnici, pronašla je ručnu bombu M-91 koja potječe iz Domovinskog rata,  izvijestila je u srijedu bjelovarska policija.

Pronađenu bombu, preuzeo je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji ju je, do uništenja, pohranio u skladište ubojite opreme.

Iz policije podsjećaju da i dalje traje akcija “Manje oružja – manje tragedija” za koje se oružje može dragovoljno prijaviti, odnosno predati bez kazne, pa pozivaju građane da to učine.

“Pozivamo i apeliramo na sve, koji još negdje čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji”, poziva policija.

Građane upućuje da ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske postaje,  već da o svojoj namjeri dragovoljne predaje obavijeste na broj 192 ili najbližu postaju.

Poslat ćemo  stručne i osposobljene službenike u civilu, i sa vozilom bez policijskih obilježja koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, građane nećemo pitati o porijeklu predanog oružja, navode iz bjelovarske policije.

Tagovi: bjelovar, bomba, čistačica, garešnica,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE