Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Bizzare

Gdje joj je pamet bila?! Ubrizgala voćni sok u venu i jedva ostala živa!!

'Mislila sam da je voćni sok zdrav i da mi ne može škoditi ni na ovaj način'

Objavljeno 20.03.2019
Lucija Tokić

Pedesetjednogodišnja Kineskinja gotovo je umrla pošto je izravno u venu ubrizgala sok napravljen od 20 vrsta voća, pojasnivši kako je samo željela da njezin organizam na najbolji način ‘upije’ vitamine, prenosi BBC.

No nedugo nakon ubrizgavanja ‘infuzije’ domaće proizvodnje osjetila je svrbež na koži te joj je ‘skočila’ tjelesna temperatura.

Simptome je isprva ignorirala, a u bolnicu je otišla tek pošto je njezin šokirani suprug saznao za koktel koji je ubrizgala u venu.

Liječnici bolnice Sveučilišta Xiangnan u kineskome gradu Hunanu u koju je primljena, kazali su da je njezin organizam pretrpio golemu štetu te da su se razvile razne infekcije koje su rezultirale početkom otkazivanja srca, bubrega i jetre.

Doktori su joj ‘pročistili’ krv i dali odgovarajuće antibiotike pa joj se opće stanje popravilo nakon pet dana. Na odjel za intenzivnu njegu primljena je 22. veljače.

“Mislila sam da je voćni sok zdrav i da mi ne može škoditi ni na ovaj način”, pojasnila je pedesetjednogodišnjakinja koja je sklona prakticiranju alternativne medicine.

(Hina)

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: igla, šprica, ubrizgavanje, vena, voćni sok,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE