Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Glavna žena u PR industriji poklanja online predavanje, zainteresirani?

Sudjelovanje na online predavanju Dana komunikacija potpuno je besplatno za sve :D

Objavljeno 30.04.2020
Ivona Amidžić

Nakon virtualne dodjele nagrada u pidžamama, Dani komunikacija, nominirani za najbolji festival na svijetu, poklanjaju online predavanje u papučama s jednom od najboljih PR stručnjakinja svijeta – Marian Salzman.

Svaka je minuta dragocjena, stoga vam se 7. svibnja u 15 sati pruža jedinstvena prilika da u samo 30 minuta i pomoću jednog klika, na Facebook stranici Dani komunikacija, učite o komuniciranju i leadershipu u krizi na temu Strange Days for Communicators – and The World u novom edukativnom formatu festivala tržišnih komunikacija.

Na DK Talks nećete morati paziti na fizički razmak ni nositi zaštitne maske – organizatori festivala Dani komunikacija pripremili su virtualno poklon-predavanje Marian Salzman, uvrštene među najbolje stručnjakinje za odnose s javnošću na svijetu.

„Umjesto da se kao brendovi pritajite, vaši korisnici sada žele znati da iskreno nastojite doprinijeti. U ovoj novoj situaciji ljudi na društvenim mrežama teže za novim idejama, distrakcijom i utjehom. Ukratko: žele znati da vam je stalo. Ovo nije trenutak za kontemplacije – vrijeme je za akciju“, tvrdi Marian Salzman, viša potpredsjednica globalnih komunikacija Philip Morris Internationala te autorica i koautorica čak 16 knjiga.

Za Marian Salzman, Top Woman in PR prema izboru PR Newsa i ime koje zasigurno prate najsnažniji epiteti vodećih medija odnosa s javnošću, tvrde da joj um radi tolikom brzinom da u minuti može pred vas staviti 100 fantastičnih ideja – a u 30 minuta moguća su čuda.

U sklopu DK Talks Marian će svojim vizionarskim pristupom agencijama, brendovima, ali i svim zainteresiranim pojedincima dati odgovore iz nove perspektive, nakon čega će uslijediti razgovor s moderatoricom Antonijom Mandić, kada će i publika dobiti priliku postaviti pitanja.

Organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, žele nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znaju – dijeljenjem znanja – stoga je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve. Detalje pronađite na službenoj stranici, a 7. svibnja u 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.

Tagovi: besplatno, dani komunikacija, Marian Salzman, online, pr, predavanje,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE