Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Grmoja s kandidatima Mosta u Sisačko-moslovačkoj županiji

Robert Groza u Petrinji i Luca Gašpar Šako u županiji jedini će donijeti dosljednost, rad i brigu za građane

Objavljeno 13.05.2021
Darija Kovačić

Kandidatkinja Mosta za Sisačko-moslovačku županicu Luca Gašpar Šako i kandidat za gradonačelnika Petrinje Robert Groza, uz potporu saborskog zastupnika Nikole Grmoje, danas su u Petrinji ponovno upozorili na događanja zadnjih desetak godina, te posljedice potresa nakon kojih je došlo na naplatu sve ono što se cijelo desetljeće nije učinilo.

“Situacija je nažalost baš katastrofalna, nema blažeg izraza.  Sama raspodjela doniranih novčanih sredstava poduzetnicima provodi se bez kriterija, utvrđenog stanja štete.  Medijsko prepucavanje trenutnog gradonačelnika i kandidatkinje HDZ-a je sramotno i baca u sjenu njihov kriminal i nečinjenje.  Drže jedni drugima ručice na državnom i lokalnom nivou i u koaliciji su zadnjih 8 godina”, ističe Gašpar Šako.

Pojašnjava kako HDZ krivi Dumbovica za projekt aglomeracije, a on je samo paravan HDZ-a za loše izvođenje radova.

“Glavni izvođač radova Kolektor je otišao nakon 5 godina. Svi u nizu ne preuzimaju odgovornost.  Ovo više ovako ne ide. Ovomu u nedjelju mora biti kraj”, kaže Gašpar Šako.

Robert Groza dodaje kako će u nedjelju birači odlučiti da neće ostati na istome s trenutnim gradonačelnikom ili se vraćati unatrag s njegovim koalicijskim partnerima iz HDZ-a, nego skupiti hrabrosti i izabrati promjenu i krenuti naprijed.

Grmoja je istaknuo kako je jedina ozbiljna alternativa Dumboviću u Petrinji upravo Mostov Robert Groza, a ne HDZ koji mu godinama drži vreću.

“Nadam se da će u županiji birači prepoznati hrabrost i dosljednost naše Luce Gašpar Šako koja je u Petrinji razotkrila Dumbovićev kriminal i koja će kako županica transparentno i odgovorno voditi proces obnove i onemogućiti pljačku kakvu smo vidjeli u poslije ratnoj obnovi”, ističe Grmoja.

Foto: Most

Tagovi: donacije, izbori 2021., kandidati, lokalni izbori, Luca Gašpar Šako, most, nikola grmoja, novčana sredstva, poduzetnici, robert groza, Sisačko-moslavačka županija, županica,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE