Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sada zima

HAK: Stanje na cestama

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti, u Dalmaciji zbog mjestimice jake kiše moguća je otežana vožnja

Objavljeno 14.03.2019
Lucija Tokić

U noći, 13./14.3.2019. god. u vremenu od 22:00 do 06:00 sati kroz tunel Učku vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, zbog radova, javlja HAK.

Tijekom noći i jutra u Lici i unutrašnjosti Dalmacije zbog susnježice moguće su poteškoće za pojedine skupine vozila. U Dalmaciji zbog mjestimice jake kiše praćene pljuskovima i grmljavinom mogućnost je otežane vožnje.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica na cestama u gorju, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

Pojačan promet očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski od kiše mjestimice u Dalmaciji, središnjoj Hrvatskoj, Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. U Lici i Dalmatinskoj zagori povremeno i mjestimice pada snijeg.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Ima je i na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva te na A6 Rijeka- Zagreb između Bosiljeva i Kikovice.
Na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.

Pojačan promet osobnih vozila očekujemo povremeno na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom i Bosnom i Hercegovinom.

U pomorskom prometu ne očekuju se poteškoće.

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: hak, promet, stanje na cestama,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE