Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Bizzare

HRT-ov komentator Drago Ćosić osumnjičen za preprodaju ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva

U daljnjoj istrazi navodno se pokazalo da su dvojica djelatnika, mimo znanja HRT-a, zatražili i dobili čak četrdeset ulaznica nekoliko mjeseci prije početka Svjetskog prvenstva

Objavljeno 06.09.2018
Andrija Lukretić

Sportski komentator Hrvatske radiotelevizije (HRT) Drago Ćosić i međunarodni koordinator HRT-a Saša Dedić osumnjičeni su da su sudjelovali u preprodaji ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo, objavio je u četvrtak Jutarnji list, dok s HRT-a još nema službenog komentara.

Kako navodi Jutarnji list, cijena ulaznice za finalnu utakmicu između Francuske i Hrvatske na crnom tržištu iznosila je gotovo 20.000 eura, a navodno je pokušana prodaja četiri ulaznice koje je dobio HRT, što je u posljednji trenutak blokirala FIFA. Navodno je upravo FIFA od European Broadcasting Uniona (EBU) zatražila očitovanje zbog čega se ulaznice dodijeljene EBU prodaju na crnom tržištu.

EBU je potom zatražio očitovanje HRT-a, jer se po brojevima ustanovilo da su to bile ulaznice koje je dobio HRT. Javna radiotelevizija odmah je pokrenula istragu i svoja dva djelatnika pozvala na  razgovor, a oni su navodno kazali da su ulaznice poklonili svojim prijateljima te da ne znaju što je s njima kasnije bilo.

U daljnjoj istrazi navodno se pokazalo da su dvojica djelatnika, mimo znanja HRT-a, zatražili i dobili čak četrdeset ulaznica nekoliko mjeseci prije početka Svjetskog prvenstva. Jutarnji list navodi da je protiv dvojice djelatnika HRT-a pokrenut disciplinski postupak koji bi mogao završiti otkazom, no zasad nema službenog komentara.

(Hina)

Tagovi: ćosić, dedić, HRT, sp18, ulaznice,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE