Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Hrvatska je napokon dobila dobru pop pjesmu! Ovo zvuči svjetski!

Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. Iza teksta, glazbe i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u cijeloj regiji“, govori nam Antonio

Objavljeno 06.12.2023
Dorotea Hajduković

Antonio Krištofić već godinama slovi za jednog od najboljih domaćih vokala, no nakon nekoliko godina pauze ovaj je glazbenik odlučio vratiti se na scenu i pokoriti estradu. Za kraj godine izbacuje nevjerojatno plesnu stvar koja bi se mogla savršeno uklopiti u najveseliji mjesec u godini.

„Pjesma „Javi mami“ je brza klupska pjesma provokativnog karaktera. Opisuje odnos jednog upornog, ali sasvim jednostavnog dečka i jedne komplicirane i razmažene djevojke s kojom ne znaš na čemu si iz dana u dan. Možemo reći i da je autobiografska. Pjesmu smo radili od samog početka gradeći cijelu priču na temelju mojih priča i mojeg karaktera. Od zvuka, teksta i vizualnog trenutka. Iza teksta, glazbe i aranžmana stoji Vladimir Uzelac koji iza sebe ima velike hitove u cijeloj regiji“, govori nam Antonio koji je ovom pjesmom na scenu donio glazbenu ali i vizualnu promjenu.

Nakon regionalnih natjecanja i aktivnih gažiranja Antonio je osluškivao puls publike, gradio odnose na društvenim mrežama te na taj način kreirao sliku svojeg identiteta na estradi. Sada kada je sazrio i kada ima podosta utakmica u nogama – vrijeme je ozbiljan novi početak.

„Malo sam napravio pauzu jer puno nastupam. Najviše su to klubovi, svadbe, ali i privatne zabave. Naravno najdraže su mi djevojačke večeri. „Javi mami“ je prvi projekt od brojnih koje pripremam. Surađujem s ljudima iz Hrvatske i susjednih zemalja, a svaka će pjesma biti stilski drugačija, a opet tematski povezane. Ovim spotom smo željeli dati nešto energično, vrelo, pomalo seksipilno, neku novu energiju…“, otkriva simpatični Antonio Krištofić koji je iznimno popularan i na društvenim mrežama.

Antonija možete pratiti i na njegovom Instagram profilu, a pjesmu nikako nemojte zaboraviti sherati na mrežama. Rasplesat ćete svoje pratitelje.

LINK SPOTA: https://www.youtube.com/watch?v=S9i-QUEVg5E

IG link: https://www.instagram.com/antoniokristoficofficial/

FOTO: Petar Kasalica

Tagovi: Antonio Krištofić, Javi mami, pjesma,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE