Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

HSK online glazbeni seminar s Martinom Burger: “Vokalna tehnika u uvjetima socijalne distance”

Prijave su otvorene za sve zainteresirane :D

Objavljeno 29.04.2020
Ivona Amidžić

Hrvatski sabor kulture poziva Vas na prvi ONLINE GLAZBENI SEMINAR koji su u suradnji s voditeljicom Martinom Burger osmislili u skladu s trenutnom situacijom i pandemijom koronavirusa. Slovenska sopranistica i vokalna pedagoginja Martina Burger, nastavno na prošlogodišnji uspjeh seminara za zborovođe i pjevače u Rijeci, i ove nam se godine pridružila u osmišljavanju programa edukacije na temu vokalne tehnike.

Prijave su otvorene za sve zainteresirane.

Seminar je koncipiran kao vokalna radionica koja će biti održana u četiri dijela, od 8. do 11. svibnja 2020. godine. Uključuje teorijski i praktični dio kroz koje će sudionike voditi voditeljica Martina Burger i moderatorica webinara Srđana Vrsalović, stručna suradnica HSK-a.

Sudionici seminar prate uživo putem ZOOM aplikacije, a seminar će obuhvatiti: predavanja voditeljice, video snimke i online prezentaciju vokalnih vježbi, samostalan i zajednički rad polaznika i voditeljice uz savjete za usavršavanje vokalne tehnike te individualne konzultacije.

Svrha seminara je razvoj glasa i aktiviranje govornog aparata kao načina umjetničkog i osobnog izražavanja te njegovanje glasa i upoznavanje s različitim mogućnostima njegove uporabe.

Nakon održanog seminara, sudionici će dobiti elektroničke potvrde o sudjelovanju na seminaru. Polaznicima će nakon prijave za seminar biti poslani glazbeni primjeri s kojima su se dužni upoznati prije početka seminara.

Način prijave i realizacije seminara

Online seminar bit će realiziran putem ZOOM aplikacije.

Za prijavu je potrebno najkasnije do 6. svibnja 2020. putem računala ispuniti „Prijavnicu za seminar” klikom na poveznicu: https://bit.ly/2VHB2tc

Prijavljeni sudionici na e-mail naveden u prijavi primit će „Potvrdu registracije” sa svim informacijama i poveznicom za pristup seminaru. Za sudjelovanje na seminaru, poželjno je da svaki sudionik na svoje računalo brzo i jednostavno instalira ZOOM aplikaciju klikom na poveznicu: https://zoom.us/support/download. Ukoliko sudionik ne instalira ZOOM aplikaciju unaprijed, instalacija aplikacije bit će pokrenuta automatski prilikom pristupa radionici.

Prijave:

Za prijavu je potrebno najkasnije do 6. svibnja 2020. putem računala ispuniti „Prijavnicu za seminar” klikom na poveznicu: https://bit.ly/2VHB2tc.

Za sve članice Hrvatskog sabora kulture i njihove članove seminar je BESPLATAN, dok za ostale zainteresirane sudionike kotizacija iznosi 250,00 kn.

Sudionici Seminara koji nisu članovi Hrvatskog sabora kulture dužni su najkasnije do 7. svibnja 2020. uplatiti kotizaciju. U slučaju da polaznik ne prisustvuje seminaru, uplaćena kotizacija se ne vraća jer se sredstvima od kotizacija sufinanciraju troškovi održavanja seminara.

Tagovi: glas, glazba, hsk, online, seminar, vokalna tehnika,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE