Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Ibrahimović trenirao s tajlandskim dječacima

"Ono što su proživili i način na koji su spašeni čine ih najhrabrijom ekipom na svijetu", rekao je Ibrahimović

Objavljeno 20.10.2018
Lucija Tokić

Mladi tajlandski nogometaši, koji su više od dva tjedna proveli u poplavljenoj jami prije negoli su spašeni, jučer su na zadnjoj postaji njihove međunarodne turneje trenirali s nogometašima Los Angeles Galaxy i superzvijezdom Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem.

Tajlandski dječaci su ovaj mjesec bili posebni gosti Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu, a po dolasku u Los Angeles prvo su razgledali stadion Galaxyja StubHub Center, a potom su trenirali s igračima na pomoćnom igralištu.

Trening je organizirala američka televizijska voditeljica Ellen DeGeneres, koja je dječake u ponedjeljak ugostila u svojoj TV emisiji i tada ih upitala tko je njihov nogometni idol. Nakon što je svih 12 mladića odgovorilo da je to Ibrahimović, tada se kao gost iznenađenja pojavio upravio veliki Šveđanin.

“Ja za sebe mislim da sam dosta hrabar, ali ovi dječaci su nevjerojatni. Ono što su proživili i način na koji su spašeni čine ih najhrabrijom ekipom na svijetu”, kazao je tada Ibrahimović.

Dramatično spašavanje tajlandskih dječaka, starih između 11 i 16 godina, koje je trahalo od 23. lipnja do 10. srpnja pratio je cijeli svijet.

(Hina)

Foto: Pixabay

Tagovi: dječaci, ibrahimović, tajland, trening,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE