Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Imotski gradonačelnik uz Rebića doveo još 4-oricu Vatrenih na proslavu

Vidu su dočekali u Donjem Miholjcu, Dalića u Varaždinu, 'Zadarsku dicu' u Zadru, a i Imotskiima svog junaka ...

Objavljeno 18.07.2018
Alan Srčnik

Vidu su dočekali u Donjem Miholjcu, Dalića u Varaždinu, ‘Zadarsku dicu’ u Zadru, a i Imotskiima svog junaka … Rebiću, oženi me … – ne znamo je li pisalo gdje u Imotskom, ali u Zagrebu na par mjesta.

Znalo se da će doći Rebić, ali je imotski gradonačelnik Ivan Budalić doveo i ostalu četvoricu srebrnih Vatrenih, pa je Imotski bacio u ekstazu, piše Slobodna Dalmacija i navodi kako je teško riječima opisati atmosferu s tisućama upaljenih mobitela, skandiranjem, bakljama i bengalkama.

Ljudi iz cijele Imotske krajine, iz susjedne Hercegovine, Makarske, Vrgorca, čak i iz Splita dočekali su u srijedu navečer na središnjem imotskom trgu Antu Rebića i njegove suigrače Lovru Kalinića, Ivana Perišića, Ivana Strinića i Filipa Bradarića.

Petorica srebrnih nogometaša, kojima je par sati prije skandirala prepuna splitska Riva, pred razdraganu su imotsku publiku izašla iza 22 sata. Imoćani, posebno mladi, na tisuće njih, razdragani, raspjevani u predivnoj i nezaboravnoj ljetnoj noći. Slike za pamćenje, koje Imoćani nikada zaboraviti neće.

Strinića, koji je slavio 31. rođendan, gradonačelnik je darovao Imotskom tortom, Ante Rebić pjevao je kao da je na Splitskom festivalu, Bradarić i Perišić ostali su bez glasa…

“Ovako vam je u mom Imotskom”, dobacio im je Rebić, koji nije skidao osmjeh s lica. Vidjelo se da mu je upravo doček u rodnom gradu poseban, piše Slobodna.

Tagovi: bradarić, doček u imotskom, kalinić, perišić, rebić, strinić, Vatreni,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE