Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

Iz Požege s ljubavlju

Učenici iz Požege čestitali Božić vojnicima u Afganistanu

Objavljeno 27.12.2018
Lucija Tokić

Učenici 3. c  razreda Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege izradili su vojnicima u misiji u Afganistanu čestitke za Božić i Novu godinu, priopćeno je danas iz Ministarstva obrane RH.

Na adresu pripadnika 9. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru Resolute support u Afganistanu ovih dana stigle su čestitke za Božić i Novu godinu.

Kako bi im uljepšali blagdane, učenici 3. c  razreda Osnovne škole Dobriše Cesarića iz Požege izradili su čestitke za Božić i Novu godinu. Prema riječima razrednice Ines Čereg, učenici su s velikim zadovoljstvom i ponosom izradili božićne i novogodišnje čestitke koje šalju hrvatskim vojnicima uz nadu da će njihove iskrene želje nekome, daleko u nepoznatom svijetu, uljepšati ove blagdane i početak nove 2019. godine.

Vijest o tome objavili su i na internetskoj stranici škole, navodi MORH.

– Kada su izradili čestitke, po njih je došao bojnik Goran Mažar koji je i sam bio u misiji nekoliko puta. Bojnik je učenicima pričao svoje doživljaje , a oni su bili puni pitanja o tome kako se tamo živi, ima li djece, idu li djeca u školu i kako postati vojnik – piše na internetskoj stranici škole.

(Hina)

foto: MORH

 

Tagovi: afganistan, božićna čestitka, morh, Osnovna škola Dobriše Cesarić, požega, učenici, vojnici,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE