Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Objavljeno 10.12.2021
Ivona Amidžić

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži savjetnika (m/ž) za pacijente na talijanskom jeziku. Mjesto rada je Rijeka, a rok za prijavu je 14.12.2021. Posao obuhvaća komunikaciju i održavanje kvalitetnih odnosa s postojećim i potencijalnim pacijentima, odgovaranje na upite, prosljeđivanje te evidentiranje. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Tepih Cenat d.o.o. zapošljava krojača / šivača (m/ž) zavjesa na odjelu tekstila. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 15.12.2021. Potrebno je iskustvo u krojenju i šivanju, a poželjno je da ono bude u segmentu šivanja zavijesa i laganog tekstila, no ako ne posjedujete dovoljno iskustva poslodavac će vam omogućiti potrebnu edukaciju. Prijavite se ovdje.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž).  Mjesta rada su Gradac i Makarska Rivijera. Prijave se zaprimaju do 20.02.2022. Posao donosi zaduženje pripremanja namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada te brigu o pravilnom skladištenju i obradi namirnica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Metro Chas & Carry d.o.o. traži osobu koja će izvršavati posao voditelja (m/ž) platforme voća i povrća u Kloštar Ivaniću. Novozaposleni biti će zadužen za upravljanje radom platforme, organiziranje i rukovođenje procesa rada i radnika unutar skladišta. Prijaviti se možete putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava radnika (m/ž) za rad u restoranu u Šibeniku. Rok za prijavu je 12.12.2021. Novozaposleni radnik biti će zadužen za pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava specijalista (m/ž) za održavanje u Zagrebu. Prijavite se do 17.12.2021., a poslodavac će Vam omogućiti siguran posao i stimulativna primanja, rad u međunarodnom okruženju, popust za zaposlenik te dodatne benefite nakon 2 godine. Prijavite se putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. traži menadžera za regulatorne poslove za sterilne proizvode (m/ž). Rad se obavlja u Zagrebu. Kandidat mora imati visoku stručnu spremu ili minimalno 300 ECTS-a s PMF Kemije, Kemijske tehnologije, Biotehnologije, Prehrambene tehnologije ili Farmacije, minimalno 5 godina radnog iskustva u regulatornim poslovima, poželjno u registraciji lijekova na tržištu SAD-a, 2 godine radnog iskustva sa sterilnim proizvodima te izvrsno znanje engleskog jezika. Dodatne informacije i obrazac za prijavu potražite na linku.

Kruljac d.o.o. traži tehničkog crtača (m/ž). Mjesto rada je Rakitovec, a prijave se zaprimaju do 16.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za izmjeru prostora na terenu, rad u uredu na pripremi nacrta za proizvodnju, naručivanje materijala te konzultaciju sa klijentima i projektantima. Prijavite se ovdje.

Talentixx Adria d.o.o. traži tehničara za izgradnju infrastrukturne fiksne pristupne mreže (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem linka.

Mango Moda d.o.o. traži osobe koje će raditi kao pomoćnici (m/ž) u prodaji na pola ili na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je da je kandidat vedrog duha kako bi kupcima pristupao s osmijehom iskazujući srdačan stav i spremnost za usluživanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave do 13.12.2021.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE