Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Još nas samo tri tjedna dijele do najvećeg gejming spektakla na Zagrebačkom Velesajmu

Nakon četverogodišnje pauze Reboot InfoGamer ponovno dovodi najveće svjetske izdavače koji će predstaviti najnovije i najpopularnije videoigre

Objavljeno 26.10.2023
Dorotea Hajduković

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 vraća se na Zagrebački velesajam, u paviljonima 8a, 9 i 11a, od 9. do 12. studenoga. Nakon četverogodišnje pauze ponovno dovodi najveće svjetske izdavače koji će predstaviti najnovije i najpopularnije videoigre, a posjetitelji će ih moći isprobati na više od 100 igraćih jedinica koje uključuju PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch i moćne PC-je.

U sklopu sajma, posjetitelji će moći isprobati i najnovije VR uređaje, Meta Quest 3 i PlayStation VR2, te figurativno uroniti u virtualne svjetove. Uz najnovije projekte koje razvijaju najveći svjetski gejming studiji, Reboot InfoGamer powered b A1 će također ugostiti nezavisne domaće i regionalne razvijače videoigara koji će predstaviti svoje projekte široj javnosti. „Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi da će ove godine Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 okupiti više od 90 izlagača koji će još jednom pokazati raskoš domaće, regionalne i svjetske industrije videoigara“, rekao je Ivan Medak, glavni operativni menadžer Reboota.

Kao i prethodnih godina, najveći gejming brendovi ponudit će sajamske popuste na ogroman izbor gejming opreme i periferije, dok će se na glavnoj pozornici svakodnevno odvijati razni natječaji, na kojima će posjetitelji imati priliku osvojiti atraktivne tech nagrade i ekskluzivni merch. U sklopu sajma održat će se i veliko cosplay natjecanje s bogatim nagradnim fondom te veliki međunarodni turnir u tabletop igri Warhammer.

Reboot InfoGamer 2023 powered by A1 mjesto je i spektakularne završnice 12. sezone najveće regionalne esports lige – A1 Adria League. „Zagrebački Velesajam postaje dom napetih finala u igrama CS2, EA Sports FC 24 i EA Sports FC Mobile 24. Ukupni nagradni fond 12. sezone

A1 Adria League iznosi čak 15.600 eura. Finala će posjetitelji moći pratiti uživo u paviljonu 8a, a tamo će ih čekati i naš #BoljiOnline kutak, s ciljem edukacije o sigurnosti u online svijetu“, istaknula je Diana Svalina, viši specijalist za sponzorstva i evente, A1 Hrvatska.

Jednodnevne, višednevne i VIP ulaznice za najveći gejming sajam dostupne su u online prodaji.

Tagovi: Reboot Infogamer, videoigre, zagreb,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE