Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Karlovačka županija: 69 novozaraženih osoba, jedna umrla, preko 1000 u samoizolaciji

Bolnički se liječe 32 osobe, od kojih je unatrag jednog dana hospitalizirano sedam ljudi. Tri su pacijenta na respiratoru

Objavljeno 15.10.2021
Ivona Amidžić

U Karlovačkoj županiji 69 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, jedna je 91-godišnja pacijentica umrla na covid odjelu karlovačke Opće bolnice, a broj osoba u samoizolaciji premašio je tisuću, izvijestio je u petak županijski Stožer Civilne zaštite.

Bolnički se liječe 32 osobe, od kojih je unatrag jednog dana hospitalizirano sedam ljudi. Tri su pacijenta na respiratoru.

Od 69 novooboljelih iz Karlovca je 34 osobe, iz Ogulina 14, Barilovića pet, Ozlja četiri, Duge Resa i Draganića po tri, iz Krnjaka dvije te po jedna iz Vojnića, Josipdola, Netretića i Rakovice.

U osnovnim školama covid pozitivan je 51 učenik i deset zaposlenika, u srednjim školama 42 učenika i osam zaposlenika, a u samoizolacijije  695 učenika iz 25 razrednih odjela osnovnih i srednjih škola.

Učenici pod mjerom samoizolacije još nisu uneseni u sustav praćenja te mjere, a u kojem je do ponoći, kako je Hini pojasnila glasnogovornica Stožera Ivana Rumenović Novinić, bila upisana 671 osoba. Tijekom dana će se znati točan broj samoizoliranih, no on je, kako je rekla, svakako veći od tisuću.

U Karlovačkoj županiji je od početka pandemije od covida oboljelo 16.350 ljudi, a umrlo ih je 543.

(Hina)

foto: unspalsh

Tagovi: COVID-19, koronavirus, oboljeli, zaraženi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE