Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Objavljeno 02.05.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranja, stručnog nadzora, savjetovanja te ispitivanja, zapošljava na 4 pozicije u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Projektant ekspert u hidrotehnici (m/ž), mlađi suradnik za nadzor (m/ž), tek su nekoliko radnih mjesta na koja se možete prijaviti. Provjerite sve radne pozicije na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na dvije pozicije u Varaždinu i Novom Marofu. Potrebni djelatnici su specijalist za pravne poslove u poslovnoj mreži (m/ž) i djelatnik poslovnice – referent (m/ž). Tražite izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju? Želite neprestano raditi na sebi i mogućnost profesionalno se usavršavati? Fina nudi sve te mogućnosti, stoga provjerite ponuđene natječaje na linku i aplicirajte do 07.05.

Tiskara Vjesnik zapošljava voditelja odjela prodaje (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko imate VSS-VŠS grafičke, ekonomske ili srodne struke, a krasi vas trogodišnje iskustvo, zasigurno ne trebate propustiti ovu poslovnu priliku i rad na neodređeno vrijeme. Sretno s prijavama.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava starijeg računovođu (m/ž) i mlađeg računovođu (m/ž) u Zagrebu. Očekuje vas siguran posao, uz stimulativna primanja, kao i brojne prilike za razvoj i napredovanje, rad u međunarodnom ozračju te brojni popusti za djelatnike. Provjerite natječaje na linku i aplicirajte do 25.05.

Welmax premium d.o.o. zapošljava operatera u call centru (m/ž) i  menadžera prodaje (m/ž) u Zagrebu. Odaberete li prvu radnu poziciju očekuje vas svakodnevna komunikacija s korisnicima i pozivanje na prezentaciju proizvoda te ažuriranje baze postojećih i potencijalnih klijenata. U slučaju da se odlučite za drugu radnu poziciju očekuju vas zanimljiva primanja – 5 000 kn kao fiksni dio plaće te atraktivni bonusi. Sve detalje oko uvjeta i prijave možete doznati klikom na link.

Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za koordinatora rada zubotehničkog laboratorija (m/ž). Ako imate završenu školu za dentalnog tehničara, 3 godine radnog iskustva, kao i iskustvo u pregovaranju s dobavljačima i partnerima, zasigurno ste na tragu da zadovoljite sve uvjete za ovo radno mjesto. Provjerite sve detalje u oglasu i pravovremeno se prijavite.  Mjesto rada je Zagreb.

Web Bite Media d.o.o., full service digitalna agencija, koja još od 2008. godine nudi zahtjevna rješenja u polju interneta i multimedije, proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Html/Php developer (m/f) u Splitu. Očekuju vas posebne pogodnosti poput ugodnog i kolegijalnog tima, zanimljivi projekti za međunarodne klijente, fleksibilno radno vrijeme. Imate li dovoljno razloga za klik? Mislimo da zasigurno imate…Sretno s prijavama.

AA Euro Croatia, tvrtka specijalizirana za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija, trenutno traži asistenta u regrutaciji i selekciji (m/ž), za rad u Zagrebu. Ključni zadaci obuhvaćaju uredske administrativne poslove, vođenje baze podataka te sastavljanje internih i eksternih izvještaja. Ako imate VŠS/VSS društvenog ili humanističkog smjera te godinu dana iskustva, ne trebate gubiti vrijeme – prijavite se. 

GE Global Operations zapošljava na poziciji: Senior Accounting Specialist (m/ž) u Karlovcu. Vaša glavna uloga na ovom radnom mjestu predstavlja pripremu poreznih izvješća (mjesečni PDV, statističke podneske, godišnje financijske izvještaje, porez na dobit i sl.), kao i potpuno ispunjavanje poreznih obveza i optimizaciju računovodstvenih aktivnosti. Više detalja provjerite u natječaju i pravovremeno se prijavite.

Tifon d.o.o. trenutno traži 3 prodavača/gastro prodavača (m/ž), za rad u mjestima: Zagreb (Jankomir) Ravna Gora, Draganić, Lošinj, Zadar Kraljevica i brojnim drugim gradovima. Glavne odgovornosti na ovom poslu uključuju prodaju naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, kao i sudjelovanje kod preuzimanja robe, kontrolu ispravnosti zaprimljene robe te skladištenje odnosno slaganje robe na police. Zainteresirani ste? Provjerite detalje na linku.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

Sretno!

 

 

Tagovi: posao, posao.hr, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE