Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Objavljeno 06.06.2019
Alan Srčnik

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Bolu na otoku Braču. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite ovaj oglas za posao.

Dorak zapošljava na poziciji:  Office and Regional Operations Manager (m/f) u Zagrebu. Za ovaj posao potrebne su vam godine iskustva u turističkom biznisu, odlične komunikacijske vještine, kao i  poznavanje logistike u hotelskom i turističkom području te aktivno znanje barem jednog stranog jezika. Ukoliko na svaki zadatak odgovarate proaktivno, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto – prijavite se.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna je i nevladina organizacija u Hrvatskoj za razvoj i implementaciju politika visokog obrazovanja.Trenutno zapošljava stručnjaka za vođenje projekata u području visokog obrazovanja (m/ž). Uspješan kandidat za ovo radno mjesto iskusna je i visoko motivirana osoba u području obrazovnih politika, projektnog menadžmenta i provedbe EU projekata u području obrazovanja (ESF, Erasmus i dr.). Poželjno je da kandidat ima VSS iz društvenog ili humanističkog područja, petogodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz projektni menadžment, a prednost svakako imaju kandidati s iskustvom upravljanja EU projektima. Ako ste motivirani za ovaj posao, kliknite na brzu prijavu.

Szintetika ima raspisan natječaj na poziciji: Sales Representative (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Osoba na ovoj poziciji treba odlično vladati hrvatskim jezikom, a napredno znanje engleskog jezika (poželjno i mađarskog), iskustvo ili edukacija iz područja prodaje, svakako je neophodno za kvalitetno obavljanje ovog posla. Poslodavac vam nudi zanimljiva primanja, dugoročan posao u stabilnoj firmi, internacionalna poslovna iskustva, edukacije i mogućnost napretka.  Vjerujemo da imate i više nego dobre razloge za prijavu.

Manpower za svog klijenta, malu kompaniju u Hrvatskoj koja je dio velikog internacionalnog web i mobilnog servisa za dostavu hrane, zapošljava Logistics and supply chain managera (m/ž) u Zagrebu. Glave odgovornosti uključuju uspostavu dobavljačkog lanca, praćenje dobavljačkih procesa, koordiniranje potreba klijenata i dostava, kontinuirano komuniciranje s dobavljačima i s partnerima u logistici. Ako imate potrebno trogodišnje iskustvo u ovom području, znate što vam je činiti – prijavite se.

posao.hr za klijenta, stranu kompaniju s višegodišnjim iskustvom u području prodaje luksuznih kućanskih rješenja, zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici obuhvaćaju pozicije: voditelj call centra (m/ž), operater u call centru (m/ž).  Mjesto rada su Zagreb, Osijek, Đakovo, Našice, Požega. Traže se odgovorne, samoinicijativne i pozitivne osobe sa izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama, koja će s puno energije i volje koordinirati i obavljati svoj odabrani posao. Provjerite sve poslove na linku.

Pliva trenutno ima raspisan natječaj za višeg poslovnog analitičara za validaciju računalnih sustava (m/ž) u Zagrebu. U Globalnom IT timu koji podržava poslovanje Istraživanja i razvoja, odgovornosti odabrane osobe za ovo radno mjesto uključivat će: sudjelovanje u validaciji aplikacija prema poslovnim potrebama i internim procedurama, pripremu dokumenata za validaciju računalnih sustava, izravnu suradnju s različitim poslovnim i IT područjima te brojne druge zadatke, po nalogu poslodavca. Uvjete i način prijave provjerite u natječaju.

DIV, daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno zapošljava referenta ljudskih resursa (m/ž) u Kninu. Osim što ćete postati dio pobjedničkog tima, očekuje vas i obračun normi i priprema satnica za obračun plaća, sudjelovanje u cjelokupnom procesu zapošljavanja (selekcija, razgovori, prijave i odjave radnika) te priprema potrebnih izvještaja. Stručna sprema nije bitna, no poželjan je društveni smjer, kao i godina dana radnog iskustva. Ako ste zainteresirani, prijavite se.

Plodine d.d. trenutno zapošljavaju poslovođu (m/ž) u mjestima: Kaštel Štafilić, Pakoštane, Tar. Idealni kandidat ima višegodišnje radno iskustvo u trgovini, visoku razinu radne etike i poštenja, komunikativan je i spreman na timski rad. Nude vam se stimulativno radno okruženje, odlična zarada, kao i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja. Prijavite se.

Grawe vjeruje u čovjekovu snagu za promjenom, a snovi zaposlenika ovog poslodavca nadahnuće su za uspjeh. Želite li postati dio ovog motiviranog tima, možete aplicirati za poziciju predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu, Splitu i Solinu. Traže se četiri djelatnika, a glavni zadatak uključuje održavanje postojećih kontakata i izgradnju novih uspješnih suradnji, a sve u cilju ostvarenja zacrtanih prodajnih rezultata. Do 11.06. imate vremena, pa izvršite prijavu. 

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

Sretno!

Tagovi: posao, posao.hr,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE