Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Objavljeno 04.07.2019
Ivona Amidžić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava voditelja trgovine (m/ž) u Daruvaru i Pakracu. Osnovne dužnosti na ovom radnom mjestu uključuju analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, planiranje i organiziranje rada ostalih zaposlenika, te izradu izvještaja i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate završenu srednju školu, dobro se služite računalom,  krasi vas trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima i volite raditi s ljudima – prijavite se. 

CCC ima raspisan natječaj za računovođu – bilancistra (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko knjiženje ulaznih faktura (domaćih i stranih), obračune PDV-a i pripremu popratnih obrazaca ‘imate u malom prstu’, a uz to imate i minimalno dvogodišnje radno iskustvo, VŠS/VSS, znanje engleskog jezika i odlično poznajete MS Office paket, nemate što čekati – prijavite se.

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina,  trenutno zapošljava projektanta / konstruktora (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Glavne odgovornosti obuhvaćaju vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, praćenje realizacije projekta. Rad se obavlja u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima. Nude vam se brojne mogućnosti i benefiti, stoga ne oklijevajte s prijavom.

Manpower, za svog klijenta – Merck Sharp & Dohme d.o.o., zapošljava na poziciji: Regulatory Affairs Specialist (m/ž) u Zagrebu. Ako imate sveučilišno obrazovanje iz područja farmacije ili medicine, kao i iskustvo iz područja regulatornih poslova u farmaciji (poželjno), na tragu ste da budete idealna osoba za ovaj posao. Trebate, također, znati odrediti prioritete i morate biti u mogućnosti brinuti o više projekata istovremeno, pazeći na zacrtane rokove. Provjerite koje vas još odgovornosti očekuju na ovom radnom mjestu i aplicirajte pravovremeno.

Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete, i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom, putem ‘brze prijave’.

Dekada komunikacije d.o.o., dio grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta, trenutno nudi zaposlenje na tri pozicije: Key account manager (m/ž), servisni tehničar (m/ž) i građevinski inženjer / tehnički savjetnik (m/ž). Provjerite uvjete na linku i prijavite se do 28.07.

Hering d.d. Široki Brijeg zapošljava tri inženjera na gradilištu (m/ž) u Pazinu. Nudi vam se stalan i dinamičan posao, iskustvo u uspješnoj građevinskoj firmi, rad u ugodnom radnom okruženju, redovita i stimulativna primanja, te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Osnovne su djelatnosti ovog poslodavca podizanje zgrada visokogradnje, gradnja objekata niskogradnje, održavanje objekata, izgradnja krovnih konstrukcija i krovova te brojne druge djelatnosti. Provjerite koje još natječaje nudi ovaj poslodavac na linku i izvršite prijavu na vrijeme.

Tvrtka LSG Building Solutions d.o.o., jedna je od vodećih tvrtki i partner je za sva tehnička rješenja u zgradarstvu i infrastrukturi. Djeluje u više zemalja EU, te u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, a u Hrvatskoj je prisutna od 2007. godine. Zbog obujma posla zapošljava inženjera strojarstva (m/ž) u Zagrebu. Potrebno vam je trogodišnje radno iskustvo na velikim projektima u području GHV i elektro instalacija, kao i pečat ovlaštenog inženjera te dobre organizacijske sposobnosti i samostalnost u radu. Plaća je u rasponu od 6.000 kn do 9.000 kn – i više nego dovoljno razloga za klik i prijavu!

Harvey Norman, jedno od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice, zapošljava na pet pozicija u Zagrebu. Traži: prodavača u Odjelu kuhinja (m/ž), skladištara (m/ž), prodavača u Odjelu namještaja i druge djelatnike. Provjerite sve pozicije na linku, brzo se odlučite za omiljenu i izvršite prijavu do 07.07. Ostalo je još jako malo vremena…

Liburnia pomorska agencija d.o.o. zapošljava marketing specijalista (m/ž) u Opatiji. Glavne odgovornosti na ovom poslu obuhvaćaju saznavanje zanimljivih priča iz struke i oblikovanje tih priča u članke te plasiranje istih u javnosti, kroz digitalne i analogne medije. Potrebno vam je odlično poznavanje društvenih mreža u poslovnom okruženju, iskustvo na sajmovima, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, sposobnost suradnje s različitim ljudima, samostalnost i samoinicijativnost u radu. Prijavite se.

Sretno u pronalaženju posla!

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE