Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sada ljeto

Kolnici mokri i skliski u Slavoniji i Baranji

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Slavoniji i Baranji, vlažni u Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju, a mogući su odroni

Objavljeno 09.07.2018
Alan Srčnik

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Slavoniji i Baranji, vlažni u Gorskom kotaru i Hrvatskom primorju, a mogući su odroni, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub (HAK).

Iz HAK-a pozivaju vozače na oprez zbog lakše prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Buzin i Lučko u smjeru Bregane, jer se vozilo nalazi na zaustavnom traku.

Zbog prometnih nesreća pozivaju vozače na oprez na autocesti A1 kod čvora Šestanovac (414. km) u smjeru Dubrovnika i na 79. km u smjeru Zagreba (kod odmorišta Dobra).

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocestama:

– A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda;

– A4 Goričan-Zagreb između čvorova Breznički Hum i Komin (od 59.+250 do 65. +070 km).

Do 1. kolovoza  zbog miniranja zatvara se cesta kod graničnog prijelaza Gornji Brgat tri puta tjedno u vremenu od 13 do 18 sati, u trajanju po 20 minuta.

Zbog radova na graničnom prijelazu Gornji Brgat mogući su povremeni zastoji, osobito tijekom ljetne sezone, jer je predviđeno da će radovi trajati do kraja godine.

Od 7. srpnja trajekt na liniji Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali ukrcaj vozila vršit će u pristaništu Soline umjesto u luci Seget Donji.

Trajekti i ostali katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina)

Tagovi: ceste, hak,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE