Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Komadina i dalje predsjednik primorsko-goranskog SDP-a, na čelu riječkog SDP-a Marko Filipović

U Rijeci je Marko Filipović izabran za predsjednika s 151 glasom, a protukandidat Vuk Prica dobio je 94 glasa

Objavljeno 17.06.2018
Alan Srčnik

Na predsjedničko mjesto Županijske organizacije SDP-a Primorsko-goranske županije ponovno je izabran Zlatko Komadina kao jedini kandidat, a riječku gradsku organizaciju u narednom mandatu vodit će Marko Filipović.

Na unutarstranačkim izborima za potpredsjednike SDP-a Primorsko-goranske županije izabrani su Mirela Ahmetović iz Omišlja, predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić i saborsaki zastupnik Željko Jovanović.

U Rijeci je Marko Filipović izabran za predsjednika s 151 glasom, a protukandidat Vuk Prica dobio je 94 glasa. Potpredsjednici riječke gradske organizacije su Sandra Krpan i Vojko Braut.

Marko Filipović je naslijedio na predsjedničkom mjestu Vojka Obersnela, koji se nije kandidirao za tu poziciju. Filipović je nakon potvrde izbora za novisntvo izjavio da je on predstavnik nove generacije koji se treba obraćati novim članovima. Imamo veliko nasljeđe koje treba poštivati, ako i ideje socijaldemokracije, kazao je. Filipović je naveo da računa na sve članove, bez obzira na rezultate izbora.

(Hina)

Tagovi: filipović, komadina, pgž, sdp,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE