Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Koncert zahvale zdravstvenim djelatnicima

Live Sax Show na sušačkom lokalitetu KBC-a

Objavljeno 21.05.2020
Marin Marić

Na krovu zgrade Zavoda za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju bubrega na lokalitetu Sušak, u četvrtak 21. svibnja 2020. s početkom u 19.30 sati održat će se LIVE SAX SHOW kao koncert zahvale herojima ovog doba – zdravstvenim djelatnicima, za sve ono što bezuvjetno pružaju svaki dan.

Nastup riječkog saksofoniste Davora Krmpotića namijenjen je i svima koji su svakodnevno uključeni u borbu protiv koronavirusa – policiji, ljekarnicima, blagajnicama, dostavljačima, kao zahvala za njihov izniman trud, požrtvovnost, nesebičnost i predanost. Mladi, ali sve etabliraniji glazbenik Davor Krmpotić polaznik je jazz akademije Artemusica Trieste i član riječkog benda Splash.

Koncert će se moći pratiti u direktnom prijenosu na live stream linku na YouTube kanalu bolnice. Na samoj lokaciji u 30-minutnoj izvedbi uživat će djelatnici i pacijenti, dok će šira publika koncert moći pratiti na internetu putem poveznice: https://youtu.be/xdGy2L24KYo

Koncert će biti realiziran na visokoj produkcijskoj razini, kamerama TV kvalitete uz LED rasvjetu i direktnu režiju za LIVE emitiranje sa terena. Tehničku podršku osiguravaju riječko-opatijski partneri, tvrtka dBoky, Foto Luigi Opatija i AeroFilm Team.

Tagovi: kbc rijeka, koncert, Rijeka,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE