Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Konzumove trgovine rade skraćeno na Badnjak, a neće raditi na Božić i Štefanje

Konzumove trgovine neće raditi na Božić, 25. prosinca, i blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca. 

Objavljeno 06.12.2018
Marko Leskovar

Trgovački lanac Konzum u četvrtak je najavio da njihove trgovine neće raditi na Božić, kao ni na blagdan svetog Stjepana, dok će za Badnjak raditi skraćeno.

Na Badnjak, 24. prosinca, Super Konzumi će raditi do 17 sati, a Maxi Konzumi i Konzumove prodavaonice u susjedstvu do 17 sati ili kraće, navodi se u priopćenju.

Konzumove trgovine neće raditi na Božić, 25. prosinca, i blagdan svetog Stjepana, 26. prosinca.

Iz Konzuma ističu da tom odlukom Uprava “želi zahvaliti svim zaposlenicima na predanom radu u protekloj godini, kojim su dali značajan doprinos dobrim poslovnim rezultatima, ali i omogućiti zaposlenicima da s obiteljima uživaju u blagdanima”.

“Ovakvim poslovnim odlukama dokazujemo da Konzum nastavlja zacrtani smjer kontinuiranog povećanja prava i pogodnosti za naše zaposlenike, među kojima su i isplata božićnice, uskrsnice i regresa te ostvarenje drugih prava većih od zakonske obveze”, izjavio je predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić.

Iz Konzuma su pozvali kupce da kupnju obave u danima uoči blagdana, kad će sve njihove prodavaonice širom Hrvatske raditi po redovnom radnom vremenu.

Tagovi: konzum, radno vrijeme,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE