Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Objavljeno 05.11.2021
Ivona Amidžić

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž).  Radna mjesta su Orebić, Pelješac, Brač, Split, Omiš, Posedarje, Silba, Suhovare,  Biograd na moru, Vir, Nin, Zadar, Šibenik, Vrlika, Vis, Rogoznica, Brodarica. Uvjeti za posao su završena srednja stručna sprema, komunikativnost i spremnost na rad te odgovoran pristup poslu, a predost imaju kandidati s radnim iskustvom u trgovini. Prijavite se!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž) u Poreču. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Osim stimulativne plaće, fleksibilnog radnog vremena i plaćenih troškova prijevoza, dodatne pogodnosti na ovom poslu su odabir rada na puno ili nepuno radno vrijeme ovisno o vašim željama i mogućnostima te stabilano i sigurno radno mjesto. Prijavite se ovdje.

Posao.hr traži savjetnika za prodaju  regrutacijskih rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Jedan radni dan donosi komunikaciju s klijenitima, potreban je trud za unaprijeđenje suradnje s klijentima te stvaranje i održavanje odnosa uzajamnog uvažavanja i povjerenja. Posao zahtjeva minimalno jednogodišnje radno iskustvo, napredno znanje engleskog ili njemačkog jezika i napredno znanje korištenja računala. Bitna je ljubav prema prodaji i visok stupanj komunikativnosti. Prijavite se.

KTC d.d. u potražnji je skladišnim radnikom (m/ž) – vrtni centar, koji će posao obavljati u Križevcima. Potrebna kvalifikacija za posao je srednja stručna sprema poljoprivrednog smjera, poznavanje rada na računalu i radno iskustvo, a poželjan je i položen tečaj za viljuškaristu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Elez d.o.o. zapošljava kuhara u hotelu (m/ž).  Mjesta rada su Selce ili Crikvenica. Za posao je potrebno trogodišnje radno iskustvo te dobro znanje i vještine u kuhinji. Poslodavac će se pobrinuti za smještaj i dodatnu edukaciju. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. traži programskog inženjera-inženjera elektrotehnike (m/ž) kojemu će radno mjesto biti u Zagrebu ili Kutini. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, stalno usavršavanje i napredovanje te kreativno radno okruženje. Prijavite se putem linka.

U.O. Caffe Bar Dobermann u potražnji je za konobarom (m/ž). Mjesto rada je Novi Zagreb. Poželjno je radno iskustvo no nije nužno,  za posao je isključivo potrebna srednja stručna sprema te želja za odgovornim i predanim radom. Prijavite se ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava voditelja projekta za mobilna i online rješenja (m/ž), a radna mjesta su Zagreb, Varaždin ili Osijek. Mogućnost povremenog rada od kuće, fleksibilno radno vrijeme, izazovni projekti, moderne tehnologije, edukacija, službeni mobitel, dodatni slobodni dani, bonusi i dinamični radni dani samo su neke od prednosti ovoga posla. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. traži business proces managera (m/ž). Mjesto rada je Solin. Posebne pogodnosti kod ovoga posla su stimulativna primanja, rad u stabilnoj firmi, mogućnost napredovanja i usavršavanja u struci te stalni radni odnos. Prijavite se!

Lonia trgovina d.o.o. zapošljava direktora ekonomsko-financijskog sektora (m/ž) u Kutini. Od kandidata se zahtijeva viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, a poželjni smjerovi su financije ili računovodstvo, minimalno 5 godina radnog iskustva i izvrsno poznavanje rada na računalu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE