Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove zanimljive poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Objavljeno 24.12.2021
Ivona Amidžić

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Loca Experience d.o.o. zapošljava turističkog domaćina (m/ž) u svim gradovima u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Od kandidata se zahtijeva komunkativnost i ljubaznost, a glavni zadatak ovoga posla je približiti gostima  kulturu i način života u vašem kraju. Za posao se prijavite putem brze prijave.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava višeg stručnjaka upravljanja objektima i uredima (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 02.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu strojarske, građevinske, elektrontehničke ili srodne struke, izvrsno znanje MS Office alata i engleskog jezika te minimalno 2 godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka.

Figo-Ve d.o.o. zapošljava asistenta u prodaji (m/ž). Rad se obavlja u Viškovu. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad u uredu, mogućnost razvoja i usavršavanja. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceutskog tehničara (m/ž). Kandidati se traže u Dubrovniku, Kaštel Novom, Virovitici i Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 26.12.2021. Posao uključuje izdavanje lijekova bez recepta, stručno savjetnovanje pacijenata i rad u laboratoriju. Prijave se zaprimaju ovdje.

Brodomerkur d.d. zapošljava administratora (m/ž) financija i računovodstva u Splitu. Prijaviti se možete do 24.12.2021. Traži se kandidat sa završenom višom ili visokom stručnom spremo sposoban za samostalni rad u Office paketu, organiziranost, sistematičnost i proaktivnost. Prijave se zaprimaju putem linka.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traži internog SAP konzultanta (m/ž) u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 27.12.2021. Od kandidata se očekuje spremnost na upoznavanje specifične tehnologije i znanja vezanih uz kompaniju te sklonost timskom radu. Prijavite se pomoću brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava blagajnika / prodavača (m/ž). Mjesto rada je Importanne Centar, Zagreb. Prijaviti se možete do 25.12.2021.Poslodavac nudi redovna primanja uz dodatak za prijevoz, bonuse za ostvarene prodajne budžete, popust za zaposlenike te priliku za razvoj i napredovanje. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Deltron d.o.o. traži suradnika (m/ž) u računovodstvu. Mjesto rada je Split, a rok za prijavu je 15.01.2022. Poslodavac će vam omogućiti ugodnu radnu okolinu, učenje i napredak te mobilni uređaj. Možete se prijaviti brzo i jednostavno putem brze prijave.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava koordinatora (m/ž) online prodaje u Zadru. Natjčaj je otvoren do 17.01.2022. Poslodavac od kandidata zahtijeva poznavanje rada na računalu, aktivno poznacanje stranih jezika te komunikativnost, samoinicijativnost i motiviranost na rad. Prijaviti se možete ovdje.

NTH Mobile d.o.o. traži customer care agenta (m/ž) za švedski jezik. Lokacije rada su Varaždin i Osijek. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Posao uključuje zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-maila ili telefona, koordinaciju s drugimodjelima te izradu tjednih i mjesečnih izvještaja. Prijave se zaprimaju putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potražnji!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE