Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Krenuo je šesti foto natječaj „Volim svoju županiju“

Na natječaju koji je nastao iz želje da se promoviraju ljepote svih kutaka Hrvatske, fotografi mogu sudjelovati s najviše tri fotografije

Objavljeno 18.03.2021
Ivona Amidžić

Krenuo je šesti foto natječaj „Volim svoju županiju“ u organizaciji Hrvatske zajednice županija (HZŽ), a u dva tjedna, koliko traje, profesionalni i amaterski fotografi mogu poslati svoje radove putem aplikacije na internetskoj stranici volimzup.hr.

Na natječaju koji je nastao iz želje da se promoviraju ljepote svih kutaka Hrvatske, fotografi mogu sudjelovati s najviše tri fotografije.

Najbolje fotografije biraju se u dvije kategorije – prema ocjeni stručnog žirija i prema najviše prikupljenih glasova putem društvenih mreža.

Predsjednica stručnog žirija i ove je godine profesionalna fotografkinja Mare Milin, koja je dio projekta petu godinu zaredom.

Foto natječaj ove je godine dobio novo vizualno ruho, za koje je zaslužan dizajner Ivan Dilberović. Vizualni identitet zamišljen je kao prezentacija svake županije jednim tipografskim znakom i jednim motivom koji tu županiju čini prepoznatljivom.

„Vizual je rezultat opsežnog istraživanja o svakoj pojedinoj županiji, razgovora s kustosima, povjesničarima, novinarima, prijateljima i mnogim drugima koji su na neki način sudjelovali u ovom projektu“, ističe Dilberović, prenosi HZŽ.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: aplikacija, fotografi, fotografije, HZZ, natječaj, volim svoju županiju, volimzup.hr, županija,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE