Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Kuščević: Volio bih da Todorićevo izručenje nije odgođeno

Kuščević naveo kako se nada da će Milinović zaista govoriti istinu, ali ne strahuje od toga što će reći na konferenciji jer, kako navodi, ''Koga se Lovre boji osim Boga''.

Objavljeno 06.09.2018
Antonela Verković

Ministar uprave  Lovro Kuščević izjavio je u četvrtak kako bi volio da izručenje Ivice Todorića Hrvatskoj nije odgođeno jer vjeruje da bi se na hrvatskom sudu mogao braniti sa svim zakonskim propisima.

“Volio bih da nije odgođeno i da je došlo do izručenja, vjerujem u hrvatske sudove i vjerujem da bi se na hrvatskom sudu Todorić mogao braniti sa svim zakonskim propisima i da bi ovdje dobio zadovoljštinu”, kazao je Kuščević novinarima nakon sjednice Vlade.

Todorićeve najave obračunu s hrvatskom politikom, Kuščević je komentirao riječima da vjeruje u hrvatsko pravosuđe i da bi Todorić imao suđenje onako kako to zakon nalaže.

Upitan strahuje li što će bivši HDZ-ovac Darko Milinović reći danas na konferenciji za novinare, odgovorio je protupitanjem: “Pa koga se Lovre boji osim Boga”.

“Ne znam. Možemo svašta očekivati. Ja se nadam da će to biti jedna normalna presica i njegovo viđenje cijelog problema”, rekao je Kuščević koji se nada da će Milinović, kako je i sam to najavio, zaista i govoriti istinu.

(Hina)

Tagovi: ivica todorić, konferencija, Lovro Kušćević,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE