Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Lady Gaga nakon velikog trijumfa na dodjeli nagrada: “Definitivno ću nastaviti s glumom”

Nakon osvojenih nagrada na sinoćnjoj dodjeli Critics' Choice Awards, Lady Gaga je rekla novinarima da joj je oduvijek najveći san bio postati glumicom.

Objavljeno 14.01.2019
admin

Nakon što je osvojila dvije nagrade na sinoćnjoj dodjeli Critics’ Choice Awards, za najbolju pjesmu u filmu “Zvijezda je rođena” i drugu, koju dijeli s glumicom Glenn Close, Lady Gaga je rekla novinarima da joj je oduvijek najveći san bio postati glumicom.

Priznala je da je već jedanput odustala od glume, prenijeli su američki mediji.

“Definitivno ću nastaviti s glumom. Volim glumu. Uloga u filmu “Zvijezda je rođena” s Bradleyem Cooperom za mene je predstavljala golemo iskustvo i želim nastaviti…, ali malo sam razmažena jer sam radila s fantastičnim redateljima i vizionarima”, rekla je novinarima nakon dodjele nagrada.

“Ovaj će film bez sumnje utjecati na moju buduću glazbu. Već sam ranije nešto skladala, pa će moja buduća ostvarenja biti mješavina jednog i drugog. U međuvremenu sam jako puno naučila i nadam se da ću ostati ‘vječna’ učenica. Mislim da prestajete biti veliki umjetnik kada prestanete vjerovati da nema više ničeg novoga što biste mogli naučiti. Uvijek postoji nešto novo što se može naučiti, a ja ću nastaviti biti dobra učenica, poput spužve”, navodi glazbenica čije je pravo ime Stefani Joanne Angelina Germanotta.

 

(Hina)

Autor: Tamara Lemajić

Tagovi: Critics' Choice Awards, glazba, gluma, lady gaga, nagrade,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE