Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Luka Modrić: Želim veliki rezultat s reprezentacijom

Hrvatski 'maestro' je ove sezone u dresu Real Madrida po četvrti put osvojio Ligu prvaka pri čemu treći put u nizu

Objavljeno 11.06.2018
Alan Srčnik

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić šestu godinu uzastopce proglašen je najboljim hrvatskim nogometašem u izboru Hrvatske udruge Nogometni sindikat (HUNS).

“Veliko zadovoljstvo je po šesti put dobiti ovu nagradu. Za mene je ovo posebna nagrada jer je dijele igrači i treneri,” kazao je Modrić.

Hrvatski ‘maestro’ je ove sezone u dresu Real Madrida po četvrti put osvojio Ligu prvaka pri čemu treći put u nizu.

“Sezona je bila teška i duga. U prvenstvu i u kupu nismo uspjeli, ali smo osvojili za Real najvažniji trofej i to treći put uzastopce. Bit će to jako teško nadmašiti. Sretan sam i ponosan što sam dio tako veliko kluba,” dodao je Modrić.

Priznao je kako ne broji priznanja koja je do sada dobio u karijeri, niti kojih ima više pojedinačnih nagrada ili klupskih trofeja.

“Ne brojim nagrade. Individualna priznanja su lijepa jer su nagrade za sav trud i rad. Uvijek ih je lijepo dobiti,” kazao je Luka dodavši sa smiješkom: “Ali ipak su mu draži kolektivni trofeji.”

Do sada ih je u karijeri osvojio 20, čak 14 u dresu Real Madrida i šest u dresu zagrebačkog Dinama. Sada se nada i velikom rezultatu u dresu hrvatske reprezentacije.

“Veliki rezultat s reprezentacijom je jedina stvar koju bi još želio napraviti,” poručio je Modrić dodavši: “Uoči svakog natjecanja velika su očekivanja. Naš prvi cilj je proći skupinu jer nam to nije uspjelo od 1998. godine. No vjerujem kako ćemo to uspjeti u Rusiji.”

Modrić je dodao kako će važan faktor u ‘ruskoj avanturi’ biti i sreća.

“Sreća je važna, igra veliku ulogu. Nadamo se kako ćemo je našim igrama i ponašanjem zaslužiti,” poručio je najbolji hrvatski nogometaš.

(Hina)

Tagovi: luka modrić, modrić, sp18,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE