Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sada ljeto

Magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti

Zbog teretnog vozila u kvaru na državnoj cesti DC1 u mjestu Drežnička Dubrava vozi se otežan

Objavljeno 10.07.2018
Alan Srčnik

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama, pa iz Hrvatskog autokluba (HAK) u utorak vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Magle ima na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac, A3 Bregana-Lipovac između Slavonskog Broda i Velike Kopanice, te na A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva 2 i Kikovice.

Zbog predmeta na kolniku i HAK-a pozivaju vozače na oprez na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod Istok i Slavonski Brod Zapad kraj odmorišta Marsonija u smjeru Bregane.

Zbog teretnog vozila u kvaru na državnoj cesti DC1 u mjestu Drežnička Dubrava vozi se otežano.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) “Trogirskoj obilaznici” s 10. na 11. srpnja od 22 do 6 sati, u sklopu radova na izgradnji Spojne ceste 1 vezano za projekt izgradnje mosta Kopno – otok Čiovo, izvodit će se radovi ugradnje zaštitne ograde. Za vrijeme radova promet će se odvijati naizmjeničnim propuštanjem vozila iz suprotnih smjerova uz pomoć svjetlosne signalizacije (semafora).

Danas, 10. srpnja od 20 sati pa do završetka radova na cesti A7 između čvorova Sv. Kuzam-Draga u smjeru Zagreba bit će zatvoren vozni trak.

Granični prijelaz Cvetlin zatvoren je za sav promet zbog radova u Sloveniji. Danas će za sav promet biti zatvoren i granični prijelaz Gornji Brgat između 14 i 15 sati, u trajanju od 20-30 minuta.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina)

Tagovi: hak, magla,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE