Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Video

Maja Bajamić: Ne kužim se u trendove niti idem tuđim putem, ali poštujem svačiji

VIDEO - Završio TLZP - Što piše Jutarnji list?

Objavljeno 11.06.2018
Alan Srčnik

Foto: Nova TV

Splitska pjevačica Maja Bajamić (26), pobjednica pete sezone zabavnog TV showa “Tvoje lice zvuči poznato”, poslije trijumfa u nedjeljnom velikom finalu otkrila je kako je od samoga početka vjerovala u sebe, a nakon što je osvojila simpatije i žirija i gledatelja, ova temperamentna Dalmatinka nastavlja, otkrila je za Dnevnik.hr, raditi punom parom, piše Jutarnji.hr.

– Snimam autorski materijal koji pripremam posljednjih nekoliko godina, trenirat ću, plesati, vokalno napredovati, naučiti još jedan jezik… Biti još bolja – izjavila je Maja.

Na pitanje što misli o kolegama koji pjevaju na svadbama i tako zarađuju, Bajamić kaže kako ih duboko poštuje, ali ona se ipak ne vidi u takvoj vrsti glazbenoga angažmana.

– Nemam ništa protiv, dapače, pjevači trebaju ići putem za koji osjećaju da je njihov. Ja osobno taj put ne doživljavam kao svoj, zato svadbe ni ne radim. Nije stvar novca, stvar je u iskrenosti prema samoj sebi jer ne vrijedi puno ako osoba istinski ne uživa u onome što radi.

Nažalost, repertoar koji se danas svira na svadbama nije mi blizak jer ja sa svojim bendom sviram strane hitove i autorski materijal. Itekako se osjeća razlika u svirci i energiji između onih koji sviraju svadbe s ljubavlju te onih koji to rade isključivo zbog novca – rekla je Splićanka za Dnevnik.hr.

A što se tiče njezina autorskoga rada, Maja kaže kako ne namjerava “izbacivati” singlove kao na traci, poput nekih kolega.

– Bit će kako budem osjećala. Ne kužim se u trendove niti idem tuđim putem, ali poštujem svačiji.

Tagovi: maja bajamić, tlzp,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

Vezane vijesti

Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE