Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Maja Šuput, žena lavica – unatoč svim nedaćama bori se, radi, ne odustaje!

Sudeći po Instagram priči, Maja je svadbu odradila snažno i profesionalno, iako čak i nije bila s objema nogama čvrsto na zemlji...

Objavljeno 28.10.2018
Antonela Verković

Maja Šuput trenutno prolazi kroz jednu od najvećih tragedija u životima čovjeka – smrt roditelja. Naime, njezin otac Boris Šuput preminuo je nakon duge i teške bolesti.

Maja se i javno oprostila od njega uz dugu i emotivnu poruku na svojemu Instagram profilu.

Sinoć je odradila prvu svadbu nakon smrti njezina oca, život jednostavno ide dalje, ni za koga neće stati, a posao neće čekati… Maja je te sreće ili pak nesreće da joj je posao dinamičan i energičan, ona je ta koja je zadužena za dobru atmosferu i zabavljanje drugih, neovisno o tome kako se sama osjećala.

Sudeći po Instagram priči, Maja je svadbu odradila snažno, iako čak i nije bila s objema nogama čvrsto na zemlji… Ozljeda noge ju još uvijek ne napušta.

Može li to itko osim nje? Maja je žena koja i gips nosi sa stilom, uvijek ga uskladi s bojom ‘outfita’, a čak i kad sjedi atmosfera oko nje luduje. Već 32 dana Maja s objema nogama nije čvrsto na tlu ali ju to ne spriječava…

Na posao se vratila, a to bi htio i njezin otac, ogromna podrška koji ju je, kako je i sama navela, ‘zvao 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan…’ – sigurni smo da je Boris ponosan i sad, čuva ju s nebeskih visina i potiče na daljnje uspjehe.

Unatoč nedaćama, tragediji i boli Maja izvana blista, profesionalno odrađuje svoj posao i ne da se – to je prava lavica!

FOTO: Instagram (@majasuput)

Tagovi: koncert, maja šuput, svadba,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE