Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Majka u šoku: Nives Celzijus ‘propala’?!

Ah te brižne majke...

Objavljeno 04.04.2019
Lucija Tokić

Ples nije niti malo jednostavna fizička aktivnost – rekli bismo da je i fizička, ali i mentalna. Osim što se giba cijelo tijelo koje mora biti usklađeno u pokretu, s druge strane je potrebno i razmišljati koji je sljedeći korak i jesmo li nešto ‘fulali’… piše Antonela Verković za Zagreb Danas.

Stoga razumijemo Nives koja je do prošlog tjedna sudjelovala u showu ‘Ples za zvijezdama’, ali su ona i njezin plesni mentor Mateo Cvenić ipak ispali. U njihovoj posljednjoj epizodi osvojili su niskih 18 bodova, a nisu ih spasili ni pozivi gledatelja. Nakon dva mjeseca intenzivnih priprema i plesa vratila se Nives starim obavezama, koncertima i novim pjesmama koje priprema svojim fanovima, a show će, kaže, sa zadovoljstvom pratiti i navijati za svoje miljenike.

Sudjelovanje u showu rezultiralo je gubitkom kilograma, na račun kojih se našalila na Instagramu. ‘I tako, ugleda me majka napokon danas i sva šokirana kako sam ‘propala’. Gledala ona na TV-u rasnu, pupastu ženu, a ono, kćerka joj dođe dva broja manja’, napisala je Nives.

FOTO: Instagram screenshot

Tagovi: Instagram, majka, nives celzijus, ples,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE