Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Maras: Tražim od vodstva SDP-a da raspiše nove unutarstranačke izbore

"Imamo situaciju koju građani ne zaslužuju. Oni zaslužuju bolji SDP te da svi oni koji vode stranku shvate svoju odgovornost", zaključio je Maras

Objavljeno 04.07.2018
Alan Srčnik

Saborski zastupnik i predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras u srijedu je u izjavi novinarima situaciju u SDP-a ocijenio neodrživom, zatraživši od stranačkog vodstva da raspiše unutarstranačke izbore.

“S obzirom na to da je situacija neodrživa, tražim od vodstva stranke da se raspišu novi unutarstranački izbori i da članice i članovi SDP-a daju legitimitet novim ljudima koji će voditi SDP u idućem periodu”, poručio je Maras.

Šef najveće SDP-ove organizacije smatra da bi se svi oni kojima je u interesu da stranka i građani Republike Hrvatske dobiju od SDP-a najviše što mogu dobiti trebali zalagati za ovo rješenje.

“Imamo situaciju koju građani ne zaslužuju. Oni zaslužuju bolji SDP te da svi oni koji vode stranku shvate svoju odgovornost”, zaključio je Maras.

Premda nije među 90-ak potpisnika pisma kojim se traži od predsjednika stranke Davora Bernardića da odstupi, Maras pojašnjava da sada uopće više nije važno tko je pismo potpisao, a tko nije te da je njegov stav o trenutačnom stanju u stranci jasan.

Kratko je prokomentirao i nagodbu u Agrokoru, istaknuvši očekivanja da će biti izglasana. “Očekujem da Agrokor krene dalje, ali, na žalost, očekujem i da će se repovi iz Agrokora još godinama vući, što se tiče netransparentnog rada Vlade i povjerenika zadnjih godinu dana”, rekao je Maras.

(Hina)

Tagovi: maras, sdp,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE