Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

WAG

Melania Trump i ove godine okitila Bijelu kuću za Božić

Ako vam je ponestalo ideja kako urediti svoj dom za nadolazeće blagdane, saznajte kako je to učinila prva dama SAD-a, možda vas inspirira...

Objavljeno 27.11.2018
Lucija Tokić

Američka prva dama Melania Trump i ove je godine okitila Bijelu kuću blagdanskim ukrasima koje je, kako se pohvalila na društvenim, sama dizajnirala. Tema je “blago Amerike”.

Prostorima Bijele kuće dominiraju bijela, plava i crvena boja. U hodniku istočnoga krila već svjetluca 40 crvenih jelki, no tu su i one “obične” zelene okićene crvenim kuglicama.

Prva dama neke je ukrasila plavim mašnama i lampicama, a s božićnih drvca postavljenih oko portreta Abrahama Lincolna vise bijeli ornamenti sa zlatnim orlom na vrhu. Oko njih su postavljeni veliki buketi koje čini sitno bijelo cvijeće.

Bijela kuća je izvijestila da je među božićnim ukrasima i drvce koje su posjekli članovi obitelji američkih vojnika poginulih u borbi, a iznad kamina su prikazi panorama New Yorka, Saint Louisa, Chicaga i San Francisca.

Središnje mjesto zauzima božićna jelka visoka 5,5 metara.

Melania Trump je objavila i video-snimku na kojoj se vidi kako prolazi okićenim hodnicima Bijele kuće, a ove ih godine krasi i slogan njezine humanitarne kampanje “Be Best” koju je pokrenula u korist djece.

 

(Hina & Instagram)

foto: YouTube (screenshot)

 

Tagovi: Bijela kuća, Božoć, melania trump, prva dama, sad, ukrasi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE