Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Melania Trump predstavila kampanju “Be Best” za pomoć djeci

Cilj inicijative "Be Best" (Budi najbolji/a) je promocija zdravog življenja

Objavljeno 21.05.2018
Alan Srčnik

ZAGREB, 7. svibnja 2018. (Hina/BBC) – Američka prva dama Melania Trump najavila je kampanju u sklopu koje će se djeca učiti važnosti društvenog, emocionalnog i fizičkog zdravlja, piše u ponedjeljak BBC.

Cilj inicijative “Be Best” (Budi najbolji/a) je promocija zdravog življenja, korištenje društvenih mreža na pozitivan način i borba protiv zloupotrebe opojnih droga, naglasila je supruga američkog predsjednika.

Istaknula je kako je “moralni imperativ njezine generacije preuzimanje odgovornosti i pomaganje djeci”.

“Kao što svi znamo, društvene mreže mogu i pozitivno i negativno djelovati na našu djecu, no prečesto je to negativan način”, poručila je.

“Kad se djeca rano nauče pozitivno ponašati na internetu društvene se mreže mogu koristiti na produktivne načine i poticati pozitivne promjene”.

Najavila je da se u budućnosti planira fokusirati na borbu protiv zlostavljanja na internetu i razvijanje pozitivnih navika na društvenim mrežama.

No kritičari se pitaju sluša li suprug Donald Trump njezine savjete u svojoj internetskoj interakciji, piše BBC. On je često napadan zbog korištenja Twittera za osobne napade na pojedince i dijeljenje provokativnog sadržaja.

Tijekom predstavljanja inicijative Trump je sjedio u prvom redu i slušao što Melania govori, a pošto je završila ustao je i pohvalio njezinu “iskrenost”. Nakon toga je potpisao proglas kojim je 7. svibnja postao datum posvećen inicijativi “Be Best”.

Trumpovi su se potom uputili u Bijelu kuću držeći se za ruke, što je neuobičajen iskaz nježnosti za taj par, posebice nakon nedavnog izvještaja Washington Posta o tome da su u svađi.

Post je pisao kako je Melania “praktički sagradila zid između Istočnog krila, u kojem renovira svoj ured i uživa u sve većoj popularnosti i Zapadnog krila u kojem urede imaju njezin suprug i njegova kći Ivanka”.

(Hina)

Tagovi: donald trump, melania trump, trump,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE