Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

MI 2018: Seligmanu srebro

Četvrtog natjecateljskog dana Mediteranskih igara u Tarragoni gimnastičar Robert Seligman osvojio je srebro

Objavljeno 27.06.2018
Alan Srčnik

Nakon zlata Amara Musića u dizanju utega,  četvrtog natjecateljskog dana Mediteranskih igara u Tarragoni gimnastičar Robert Seligman osvojio je srebro.

U finalnom natjecanju po spravama Seligman je na konju s hvataljkama slovio kao naš favorit za odličje, ali je posljednjih dana imao ozbiljnih zdravstvenih teškoća (crijevna viroza). Međutim, osječki je reprezentativac nakon liječničkih tretmana odlučio nastupiti i isplatilo mu se. S ukupnom ocjenom 14.966 ponovno je bio drugi na MI, kao i u Mersinu 2013. Zlato je otišlo u Francusku – Cyrilu Tommasoneu (15.033), treći je bio Cipranin Marios Georgiou (14.500), a četvrti naš Matija Baron (14.166).

Boksač Petar Cetinić poražen je prvoj borbi na Igrama. U šesnaestini finala kategorije do 69 kg bolji od njega bio je predstavnik BiH Adem Fetahović. U srijedu će u ring i teškaš Toni Filipi (kategorija do 91 kg), suparnik mu je Marko Dočić iz Srbije.

Drugoga dana natjecanja u golfu naš mladi reprezentativac Marko Stepinac bitno je poboljšao trenutačni plasman, sa 28. sada je na podjeli 22. mjesta. Pred njim su još dva natjecateljska dana.

Današnjim zlatom Amara Musića i srebrom Roberta Seligmana, kolekcija hrvatskih medalja na Mediteranskim igrama u Tarragoni povećala se na pet – zlato, dva srebra i dvije bronce.

(Hina)

Tagovi: gimnastika, mi, seligman,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE