Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Ministar Božinović obišao granični prijelaz Maljevac

Ministar Božinović pozdravio je sve policijske službenike koji su sinoć na terenu i svima u hrvatskoj policiji i MUP-u kao i svim građanima zaželio dobru i uspješnu Novu godinu ...

Objavljeno 01.01.2019
Alan Srčnik

Ministar unutarnjih poslova RH Davor Božinović u pratnji glavnog ravnatelja policije Nikole Miline obišao je u ponedjeljak navečer, na Staru godinu, međunarodni cestovni granični prijelaz Maljevac te policijske službenike koji noćas rade.

“Hrvatska policija danonoćno obavlja svoje zadaće štiteći i čuvajući sigurnost naših građana, javni red i mir, a to čine i u ovoj silvestarskoj noći kako bi naši građani bezbrižno mogli dočekati Novu godinu”, rekao je ministar Božinović.

Kazao je kako je hrvatskoj policiji ovo radni dan kao i svaki drugi, uz malo pojačanje s obzirom na brojne manifestacije koje se održavaju u gradovima, a sigurnost na tim manifestacijama upravo počinje na hrvatskim granicama.

Hrvatska ima najjaču graničnu policiju u Europi koja efikasno i učinkovito obavlja svoje zadaće što pokazuje brojka od više od 600 uhićenih krijumčara migranata u ovoj godini. Unatoč migrantskom pritisku, naša policija je hrvatskim građanima osigurala miran život u sigurnoj zemlji, rekordnu turističku sezonu, stotine događanja na kojima su se okupile tisuće ljudi, istaknuo je ministar.

Ministar Božinović pozdravio je sve policijske službenike koji su sinoć na terenu i svima u hrvatskoj policiji i MUP-u kao i svim građanima zaželio dobru i uspješnu Novu godinu.

Ministarstvo unutarnjih poslova zapošljava 25.700 ljudi, od toga njih vise od 21.240 su policijske službenice i službenici koji svakodnevno obavljaju zadaće osiguravanja i čuvanja javnog red mira i sigurnosti.

(Hina)

foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Tagovi: božinović, doček, maljevac, nova godina,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE