Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Trending

Mišo Kovač u lipnju sprema spektakl na Starom placu u Splitu

Umjesto na Poljudu, Mišo Kovač planira održati veliki koncert na Starom placu. Legendarni Dalmatinac zapjevao bi tako na stadionu za koji su Splićani posebno emotivno vezani

Objavljeno 19.04.2022
Andrija Lukretić

MIŠO Kovač će zapjevati u Splitu na velikom koncertu početkom lipnja, i to na Starom placu, piše Dalmatinski portal.

Umjesto na Poljudu, Mišo Kovač planira održati veliki koncert na Starom placu. Legendarni Dalmatinac zapjevao bi tako na stadionu za koji su Splićani posebno emotivno vezani. Datum koji se dogovara je 4. ili 5. lipnja, subota ili nedjelja. Spektakl organizira njegov prijatelj, a iako se prvotno planirao koncert na Poljudu uoči Svetog Duje, došlo je do promjene “u hodu”.

Kako doznaje Dalmatinski portal, još se s povjerenicom Mirnom Vežom trebaju sastati za odobrenje lokacije s obzirom na to da Split trenutačno nema gradonačelnika.

Mišo je posljednji put pred publikom pjevao 2019. godine u Zagrebu.

Prošle godine je pobijedio koronu

Podsjećamo, 80-godišnji Mišo je sredinom prosinca zbog zaraze koronavirusom završio u bolnici. Pjevač je zatim pušten na kućnu njegu, ali odmah sljedeći dan ponovo je hospitaliziran zbog povišene temperature. Jedno vrijeme je primao kisik.

Zaražene su i njegova supruga Lidija te kći Ivana.

Inače, Mišo Kovač je i krajem studenog bio hospitaliziran na Odjelu pulmologije KBC-a Split, a liječnici su sumnjali na upalu pluća. Na kraju se pokazalo da ipak nema upalu pluća pa je glazbenik nakon terapije antibioticima bio pušten kući.

Tagovi: koncert, Mišo Kovač, Stari plac,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE