Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lokalne vijesti

Mobilni uredi ministarstva danas i sutra u općini Dvor

Mobilni uredi bit će otvoreni od 10 do 17 sati

Objavljeno 19.03.2021
Ivona Amidžić

Službenici Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, čiji će mobilni uredi danas i sutra biti na području općine Dvor, pomagat će mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga administrativna pitanja.

Mobilni uredi bit će otvoreni od 10 do 17 sati.

Danas će mobilni ured raditi u naselju Rujevac, kod zgrade Područne škole te u naselju Donji Žirovac, kod Društvenog doma. Sutra će biti u naselju Divuša, kod Vatrogasnog doma te u naselju Struga Banska, također kod Društvenog dom.

Službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi, izvijestilo je Ravnateljstvo Civilne zaštite.

Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka. Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja, podsjeća se.

U Sisačko-moslavačkoj do jutros u 8 sati prijavljena je šteta na 38 956 stambenih objekata, a pregledano je 34 648, priopćeno je iz županije, prema ažuriranim ArcGIS podatcima.

(Hina)

foto: unsplash

Tagovi: ministarstvo graditeljstva, mobilni uredi, općina dvor, zahtjevi za obnovu,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE