Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Politika

Most danas predstavio novo pojačanje u svojim redovima

Odlučio sam na predstojećim izborima stati na listu Mosta. Most smatram strankom budućnosti koja nije okaljana nečasnim radnjama

Objavljeno 21.05.2020
Dorotea Hajduković

Danas je Most nezavisnih lista predstavio još jedno novo pojačanje, Antu Kujundžića, nezavisnog načelnika općine Podbablje, koji je u Imotskoj krajini pobijedio HDZ.

Kao mladi čovjek koji je ostao na imotskom škrtom kamenu, voleći i poštujući sve ono što je imotsko, sve ono što je dalmatinsko i sve ono što je dio naše lijepe domovine, kao čovjek koji je sve svoje sposobnosti svakodnevno ulagao i dalje ih svakodnevno ulažem u kvalitetniji život svakog pojedinca, odlučio sam na predstojećim izborima stati na listu Mosta. Most smatram strankom budućnosti koja nije okaljana nečasnim radnjama.

Kao načelnik općine kroz proteklo sam razdoblje uvidio da se stvari na mikrorazini mogu pomaknuti s mrtve točke, a smatram da se na većim razinama vlasti može učiniti i puno više i puno bolje. Kao prosvjetni djelatnik uvijek sam birao poduzetnost i konstruktivizam, bez bilo kakvog oblika isključivosti, što je puno teže od komentatorskog stajanja po strani. Istim putem želim nastaviti, svakodnevno ulažući cijeloga sebe, kako bi hrvatski narod uistinu živio životom kakvim zaslužuje.” – rekao je Ante Kujundžić.

NOVO POJAČANJE MOSTA

NOVO POJAČANJE MOSTA✌️🇭🇷Mostu se priključuje Ante Kujundžić, nezavisni načelnik koji je u Imotskoj krajini pobijedio HDZ.💪💪#Podijeli⬇️⬇️

Objavljuje MOST nezavisnih lista u Četvrtak, 21. svibnja 2020.

Tagovi: ante kujundžić, izbori, most, parlamentarni izbori,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE