Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

MUP za policijske potrebe nabavlja pse svih pasmina

Oglas za kupovinu pasa otvoren je do kraja kalendarske godine ili do ispunjenja godišnje kvote planirane kupovine pasa, objavio je MUP.

Objavljeno 07.11.2018
Marko Leskovar

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) objavilo je u srijedu na svojim internetskim stranicama oglas za kupovinu pasa za policijske potrebe.

Oglas za kupovinu pasa otvoren je do kraja kalendarske godine ili do ispunjenja godišnje kvote planirane kupovine pasa, objavio je MUP. U oglasu se navodi kako policija nabavlja pse starosti između jedne i tri godine bez obzira na spol te svih pasmina, ovisno o trenutnim potrebama MUP-a.

Prijave upućene Centru za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u Zagrebu mogu podnijeti sve fizičke i pravne osobe – vlasnici pasa i njihovi opunomoćenici, a više informacija zainteresirani mogu pronaći na internetskim stranicama MUP-a.

Uz podatke o psu i cijene vlasnici u ponudi moraju navesti i namjenu psa, odnosno radi li se o zaštitno-tragačkom ili psu za detekciju te dostaviti presliku putovnice s podacima o cijepljenju protiv bjesnoće i ostalih bolesti.

Tagovi: MUP, policija, psi,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE