Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Muškarac koji je napao romske dječake osumnjičen za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Dječaci su mu navodno odgovorili da čekaju cure te da će otići za minutu, ali ih je muškarac potom napao s predmetom nalik teleskopskoj palici

Objavljeno 08.03.2019
Ivona Amidžić

Muškarca (63) koji je u srijedu na Zavrtnici napao dvojicu romskih dječaka zbog uništavanja drvene klupe zagrebačka policija osumnjičila je za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Incident se, prema policijskom izvješću, dogodio u srijedu poslijepodne, nakon što je osumnjičeni 63-godišnjak rekao dvojici maloljetnika u parku ispred stambene zgrade u kojoj živi da ne uništavaju drvenu klupicu.

Potom je, kažu, između njega i njih uslijedilo međusobno dobacivanje i obostranog vrijeđanja te su maloljetnici otišli. Nedugo nakon toga vratili su se u parkić, gdje su nastavili uništavati drvenu klupicu pa je 63-godišnjak došao do njih i fizički ih napao, utvrdila je policija.

Liječnička pomoć lakše ozlijeđenim maloljetnicima pružena je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok je osumnjičeni muškarac predan pritvorskom nadzorniku.

Prema pisanju medija riječ je o dvojici romskih dječaka u dobi od 13, odnosno 14 godina. Pozivajući se na izjave napadnutih dječaka i roditelja, naveli su da su na području Zavrtnice čekali pred trgovinom djevojke kad je na njih s balkona počeo vikati 63-godišnjak da se gube jer tu ne pripadaju. Dječaci su mu navodno odgovorili da čekaju cure te da će otići za minutu, ali ih je muškarac potom napao s predmetom nalik teleskopskoj palici.

(Hina)

Tagovi: dječaci, klupica, napao, palica, park, romi, romski dječaci, teške ozljede, zavrtnica,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE