Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Black News

Na sinjskom području “vatreno” za izbore, dogodila se dva fizička sukoba

Fizičkim napadima prethodili su verbalni sukobi, jedan muškarac zatražio liječničku pomoć

Objavljeno 17.05.2021
Ivona Amidžić

Četrdeset osmogodišnji muškarac je zadobio ozljede iznad oka u fizičkom napadu koji se u nedjelju oko podneva dogodio na mostu u Trilju, a napadač je priveden, doznaje se u splitskoj policiji.

Muškarac (48) je napadnut u 12,15 sati na triljskom mostu, gdje ga je mlađi muškarac kojeg poznaje, udario šakom u glavu. Napadnuti je odmah zatražio liječničku pomoć, koja mu je pružena u lokalnom Domu zdravlja, nakon čega je poslan u KBC Split.

O cijelom događaju policiju su izvijestili liječnici, a s obzirom da 48-godišnjak poznaje napadača policija ga je ubrzo pronašla i dovela u prostorije policijske postaje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je prije tog događaja bio još jedan incident, i to u Ulici Poljička republika, gdje su verbalni konflikt imali spomenuti 48-godišnjak i drugi muškarac.

Neslužbeno se doznaje da su mlađi muškarac koji je udario 48-godišnjaka, i drugi muškarac koji je sudjelovao u verbalnom okršaju, u rodbinskoj vezi, dok su dva starija muškarca izborni promatrači.

Osim tog incidenta u Trilju zabilježen je još jedan i to u Potravlju oko 13 sati, ispred područne škole u kojoj se nalazi biračko mjesto.

Tamo su se dva muškarca verbalno sukobila, od kojih je jedan zadobio udarac, no nije zatražio liječničku pomoć. Djelatnici Policijske postaje Sinj provode kriminalističku istragu.

(Hina)

Tagovi: fizički napad, izbori, izborni promatrači, policija, sukob, trilje, verbalni sukob,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE