Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Nacionalni stožer: Od jučer nema novih oboljelih, još jedna osoba preminula

Ukupan broj oboljelih od koronavirusa od početka pandemije u Hrvatskoj je 2.247, a ozdravljenih je 2.121

Objavljeno 06.06.2020
Ivona Amidžić

Nema novooboljelih u Hrvatskoj u posljednja 24 sata, a u zagrebačkoj Infektivnoj klinici umrla je 76-godišnja pacijentica koja je bila na respiratoru, izvijestio je u subotu Nacionalni stožer civilne zaštite.

Ukupan broj oboljelih od koronavirusa od početka pandemije u Hrvatskoj je 2.247, a ozdravljenih je 2.121. To znači da je u posljednja 24 sata osam je novoozdravljenih.

U Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ u Zagrebu, na respiratoru je umrla 76-godišnja pacijentica (1944.) kojoj je tijekom ove hospitalizacije postavljena sumnja na limfoproliferativnu bolest.

U Hrvatskoj su od koronavirusa do sada ukupno umrle 104 osobe.

Testirano je 68.514 osoba, a od toga 247 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 10, a na respiratoru su dva pacijenta.

Nacionalni stožer Civilne zaštite podsjeća da pozivni centar 113 više nije u funkciji, a sve informacije vezane uz koronavirus se mogu pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr.

“Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana”, ističu iz Stožera.

(Hina)

Tagovi: koronavirus, nacionalni stožer, novooboljeli, novozaraženi, stožer,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE