Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Best choice

Nadala se lijepoj haljini, a onda je požalila što ju je uopće kupila

Ponekad nas narudžbe s Interneta zbilja neugodno iznenade :O

Objavljeno 22.03.2019
Lucija Tokić

Svatko tko je barem jednom “online” kupovao nekakav proizvod poznat mu je onaj osjećaj uzbuđenja kada poštar pokuca na vrata noseći paket s dugoočekivanom narudžbom.

No, nerijetko se događa da kada otvorimo paket neugodno se iznenadimo jer proizvod ne izgleda onako kao što smo očekivali.

Paige Mahony iz Velike Britanije kupila je preko internetske stranice Boohoo, haljinu za 12 funti u boji devine dlake. Nakon što ju je odjenula, dočekalo ju je neugodno iznenađenje, piše The Sun.

haljina

Očajna Paige se odmah na svome Twitteru požalila da haljina ne izgleda onako kako je izgledala na fotografiji sa stranice na kojoj ju je naručila.

Očigledno je da je haljina većeg broja od onog koji je naručen, a Paige objašnjava da nije mogla niti ovratnik haljine presavinuti jer je materijal prekrut.

Tweet je od tada imao više od 30.000 lajkova i gotovo 5.000 retweeta.

Bilo je svakakvih komentara, od onih koji su se našalili da izgleda kao redovnik, do onih koji suosjećali s njom jer im se dogodila slična situacija, a bilo je i onih koji su joj udijelili po neki modni savjet kako da uljepša haljinu.

foto: Paige Mahony Twiteer

Tagovi: boohoo, haljina, online kupovina, Paige Mahony, Twitter,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE