Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Najveća planinarska avantura u Hrvatskoj – HIGHLANDER Velebit Croatia u potrazi je za volonterima!

Volonteri mogu birati između 4 sektora: logistika i infrastruktura, start/cilj, kontrolne točke i društvene mreže...

Objavljeno 27.07.2020
Ivona Amidžić

HIGHLANDER Velebit Croatia planinarski je događaj čija trasa, duga preko 100 km, započinje na Zavižanu, a završava u Starigradu – Paklenici. U 5 dana trajanja, odnosno od 12. do 17. rujna, sudionici će proći najljepšim dijelovima dvaju naših Nacionalnih parkova – Sjevernog Velebita i Paklenice, a volonteri će pomoći organizaciji cijelog događaja.

Za sve koji svoje vrijeme vole provoditi u prirodi i biti okruženi ljudima te žele pomoći u organizaciji planinarskog događaja, volontiranje na HIGHLANDER Velebitu nudi mnoge mogućnosti i neizmjerno iskustvo.

Volonteri mogu birati između 4 sektora: logistika i infrastruktura, start/cilj, kontrolne točke i društvene mreže. Svakom će volonteru biti osigurana hrana za sve dane volontiranja, 2 HIGHLANDER majice, a za svoju pomoć pri organizaciji događaja svaki će volonter dobiti zahvalnicu te obavezan upis sati u volontersku knjižicu. Svojim volonterskim angažmanom svi će volonteri steći razne organizacijske kompetencije, ali i iz prve ruke dobiti uvid u organizaciju najvećeg long-distance planinarskog događaja u Hrvatskoj. Uz to, svi volonteri uživat će u boravku u prirodi te spavanju ”pod zvjezdanim nebom”. Stoga, svaki volonter mora ponijeti opremu za boravak u prirodi, odnosno šator, vreću, podvreću, kuhalo, posude za kuhanje i vodu, pribor za jelo te pribora za osobnu higijenu i, naravno, planinarsku odjeću.

Svi zainteresirani, u dobi od minimalno 18 godina, mogu se prijaviti ovdje do 31. kolovoza.

Tagovi: highlander, velebit, volonteri,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE