Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Justice

Nakon što je netko zapalio Otvoreni ormar za siromašne, Zagrepčani su se udružili i obnovili ga u jednom danu

Podsjetimo, Otvoreni ormar poliven je benzinom i zapaljen u noći s utorka na srijedu, a organizatorica akcije gotovo je odustala od hvalevrijedne inicijative

Objavljeno 29.03.2019
Nikol Boljfetić

Nakon što je nepoznati počinitelj zapalio Otvoreni ormar u Martićevoj, u kojem su građani ostavljali odjeću za one kojima je potrebna, Zagrepčani su se udružili i obnovili ga u jednom danu.

Podsjetimo, Otvoreni ormar poliven je benzinom i zapaljen u noći s utorka na srijedu, a organizatorica akcije gotovo je odustala od hvalevrijedne inicijative.

“Ja sam rođena i Gradu Zagrebu…cijeli život pomažem onima kome treba. Evo ljudi, ovo su napravili ljudi kome je “ormar”smetao. Moja je dužnost i obveza da vas obavijestim da ja se više ne mogu boriti”, kazala je.

19_3_2019_otvoreni_ormar_zagrebdanas

 

Međutim, vrlo brzo organizirana je akcija. Građani su se okupili, počistili zgarište i nabavili sav potreban materijal kako bi Otvoreni ormar mogao nastaviti s radom. U jednom danu Otvoreni ormar je obnovljen, a iz njega su priopćili da se odjeća i obuća može nastavljati donositi i uzimati kao što je to bilo i do požara.

“Otvoreni ormar’ nastavlja s radom! Odjeću i obuću možete doći ostaviti ili uzeti kao i dosad,tijekom dana. Također,imamo dosta upita za novčane donacije.Zahvaljujemo svima, ali naš rad je isključivo orijetiran na doniranje odjeće i obuće”, izvijestili su iz Otvorenog ormara.

Ako im i vi želite pomoći, ovdje možete saznati na koji način to možete učiniti.

19_3_2019_otvoreni_ormar_zagrebdanas

 

Foto: Facebook

Tagovi: martićeva, obnova, ormar, otvoreni ormar, požar, siromašni,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE