Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Gospodarstvo

Ne sutra, nego danas! Provjerite koja su radna mjesta otvorena!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova...

Objavljeno 17.04.2019
Lucija Tokić

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Institut IGH d.d., vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranja, stručnog nadzora, savjetovanja te ispitivanja, zapošljava na 5 pozicija u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Projektant ekspert (m/ž), mlađi ispitivač (m/ž), nadzorni inženjer za geodeziju (m/ž) tek su nekoliko radnih mjesta na koja se možete prijaviti. Provjerite sve radne pozicije na linku. Uz dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Republici Hrvatskoj, svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom ovaj poslodavac snažno je iskoračio prema inozemnim tržištima te danas posluje na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Dovoljno motivacije za klik i prijavu. Sretno!

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Brodosplit d.d., jedno od najvećih hrvatskih brodogradilišta iz Splita koje proizvodi vojna i civilna plovila, ima 15 otvorenih radnih mjesta. Traže se arhitekt (m/ž), mornar (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), a preostale radne pozicije potražite na linku.  Prijave se zaprimaju do 26.04.

Bipa d.o.o., maloprodajni lanac drogerija koji broji više od 650 djelatnika i preko 100 prodavaonica, trenutno zapošljava na 5 pozicija u Zagrebu i u gradovima diljem Jadrana. Traže se senior voditelj asortimana (m/ž), voditelj prodavaonice (m/ž) i brojni drugi djelatnici.  Koji? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Museum of Senses d.o.o. u Splitu zapošljava Sales Managera (B2B) (m/ž) i Museum Coordinatora (m/ž). Riječ je o modernom muzeju sa snažnim planovima za unaprijeđenje, koji će inspirirati i impresionirati, kako domaće posjetitelje, tako i brojne strane posjetitelje u turističkoj sezoni. Prijave traju do 23.04., pa nemojte propustiti ove odlične prilike.

AD Plastik d.d., multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju, a trenutno zapošljava na 9 pozicija u Zagrebu i Solinu. Traže se administrator i programer baze podataka (m/ž), referent planiranja i otpreme (m/ž), B2B-EDI ekspert (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Riječ je o poslodavcu koji u svojim tvornicama u Hrvatskoj, Rusiji, Srbiji i Mađarskoj zapošljava više od 2900 djelatnika različitih specijalizacija i profila. Želite li se pridružiti ovom dinamičnom timu? Aplicirajte na željeni natječaj.

Stomatološka poliklinika ARENA, vrhunska specijalizirana zdravstvena ustanova iz parodontologije, implantologije, protetike, ortodoncije i oralne kirurgije, poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za doktora dentalne medicine (m/ž). Ako imate visoku stručnu spremu (magistar ste struke), 3 godine radnog iskustva i položen stručni ispit, zasigurno ste na tragu da zadovoljite sve uvjete za ovo radno mjesto. Provjerite sve detalje u oglasu i pravovremeno se prijavite.

Tepih centar, tvrtka je koja 20 godina svojim kupcima nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova, a za svoj tim traži računovođu (m/ž) u Zagrebu na Žitnjaku. Koji vas zadaci očekuju na ovoj poziciji? Svakako knjigovodstveno-računovodstveni poslovi, vođenje knjige URA i IRA, blagajničko knjigovodstvo, obračun PDV-a. Ako imate četverogodišnje iskustvo, ne oklijevajte s prijavom.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o., slovačka farmaceutska kompanija utemeljena 1994., zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) za rad u regijama diljem Hrvatske. Ako ste fakultetski obrazovani u ovom području, fluentni ste u engleskom, imate vozačku dozvolu B kategorije, provjerite natječaj na linku. 

Hoteli Novi d.o.o. zapošljavaju voditelja nabave (m/ž) za rad u dinamičnoj atmosferi hotelijerstva. Ako imate minimalno SSS, 3 godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, poznajete ugostiteljske artikle (prehrana i neprehrana) i njihove dobavljače te poznajete osnove tehničke struke i krase vas organizacijske sposobnosti, prijavite se.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku. Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima. 

Sretno!

foto: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: posao, posao.hr, radna mjesta,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE