Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Sport

Neizvjesna sudbina Medveščaka u EBEL ligi

Medveščak se nakon 27. kola EBEL-a nalazi na predzadnjem mjestu s 21 bodom, a sljedeću utakmicu igra 14. prosinca igra protiv Znojma na domaćem ledu

Objavljeno 10.12.2018
Lucija Tokić

KHL Medveščak se na svojim službenim stranicama oglasio reagirajući na napise nekih medija da se nalazi u velikim financijskim problemima i da kasne plaće svima u klubu, igračima i osoblju te da je iz vodstva EBEL lige poručeno da zagrebački hokejaški klub može odmah istupiti iz lige.

“Možemo potvrditi kako naš menadžment trenutno ima novi izazov zbog povlačenja sponzora koji je bio najavljen kao siguran na početku sezone. Tražimo najbolje rješenje za Klub kako bi završili sezonu. Klub planira do kraja ispuniti sve svoje obaveze ove sezone no sigurno je kako će zbog nastale situacije, uzrokovane povlačenjem najavljenog sponzora, doći do određenih organizacijskih promjena”, stoji u priopćenju Medveščaka.

Prema predviđanjima dobrih poznavatelja prilika u KHL Medveščaku bit će veliki uspjeh ako ‘Medvjedi’ ovu sezonu završe u EBEL ligi, a po njihovim procjenama sljedeće godine realnost zagrebačkog kluba je nastup sa znatno jeftinijom momčadi u slovensko – hrvatskoj ligi.

Medveščak se nakon 27. kola EBEL-a nalazi na predzadnjem mjestu s 21 bodom, a sljedeću utakmicu igra 14. prosinca igra protiv Znojma na domaćem ledu.

(Hina)

foto: Hina

Tagovi: EBEL liga, Medveščak,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE