Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Viralno

Nova Mostova pojačanja: Pridružila im se filozofkinja Marija Selak Raspudić

U video poruci objavljenoj na Facebook stranici Mosta Selak Raspudić istaknula je kako je ugled Hrvatskog sabora posljednjih godina srozan političkim trgovinama i da je pogažena politička volja građana, da se onemogućavaju referendumi, elektroničko i dopisno glasovanje, a izbori raspisuju usred pandemije

Objavljeno 21.05.2020
Andrija Lukretić

Most nezavisnih lista je na službenoj Facebook stranici predstavio novo pojačanje, nakon što su izjavili prije dva dana „Pristupaju nam novi i mladi ljudi ali i kapitalci već poznati na javnoj sceni! Od sutra više ništa neće biti isto. Rađa se nova nada za Hrvatsku”.

Novo pojačanje je Dr. sc. Marija Selak Raspudić, filozofkinja i bioetičarka koja je objavila da će na parlamentarne izbore izaći kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta nezavisnih lista. U video poruci objavljenoj na Facebook stranici Mosta Marija Selak Raspudić istaknula je kako je ugled Hrvatskog sabora posljednjih godina srozan političkim trgovinama i da je pogažena politička volja građana, da se onemogućavaju referendumi, elektroničko i dopisno glasovanje, a izbori raspisuju usred pandemije.

Dodala je da više ne želi pristajati na to, pa se odlučila kandidirati kao neovisna kandidatkinja na listi Mosta, opciji koju prepoznaje kao poštenu i usmjerenu budućnosti.
Rođena je 14. ožujka 1982. u Zagrebu, gdje je završila osnovnu školu i Klasičnu gimnaziju. Diplomirala je 2007. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, studij filozofije i hrvatskog jezika i književnosti.

DR. SC. MARIJA SELAK RASPUDIĆ NEZAVISNA KANDIDATKINJA NA LISTI MOSTA

Dr. sc. Marija Selak Raspudić objavljuje izlazak na izbore kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta 🇭🇷✌️

Objavljuje MOST nezavisnih lista u Srijeda, 20. svibnja 2020.

Tagovi: izbori, Marija Selak Raspudić, most, parlamentarni izbori,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE