Nacionalni portal logo za ljude sa stavom, portal sa stavom!

Lifestyle&Tech

Novi modni dodatci u kraljevskoj obitelji – ogrlice od tjestenine

Meghan Markle na australskoj turneji dobila ogrlicu od tjestenine

Objavljeno 29.10.2018
Lucija Tokić

Meghan Markle je na australskoj turneji dobila brojne poklone, no za vrijeme posjeta Melbourneu posebno ju je razveselio unikatan modni dodatak, ogrlica od tjestenine koju joj je poklonio šestogodišnji dječačić, pišu britanski mediji.

Meghan je prije nekoliko dana u mnoštvu primijetila dječaka koji je držao natpis: “Napravio sam ti ogrlicu”. Prišla mu je sa širokim osmijehom na licu, prihvatila poklon i bez oklijevanja ogrlicu stavila oko vrata.

Gavin je ogrlicu napravio od tjestenine koju je obojio zlatnom bojom te komadiće tjestenine nanizao na običnu vrpcu.

Priča i fotografije obišle su svijet, a Gavinu su obožavatelji predložili da nastavi izrađivati ogrlice i prodaje ih. Isprva dječak to nije želio, no kad mu je majka savjetovala da novce od prodaje pokloni u humanitarne svrhe, kako to čine njegovi uzori Harry i Meghan, pristao je.

Motivirao ga je gubitak mlađe sestre, koja je došla na svijet kao mrtvorođenče prije četiri godine, što je Gavina i cijelu obitelj jako pogodilo.

“Kroz gubitak je prošao zajedno s nama i želio bi pomoći drugima koji se nađu u sličnoj situaciji”, rekla je gđa. Hazelwood.

Gavin je uz očevu pomoć izradio internetsku stranicu na kojoj se njegove ogrlice od tjestenine prodaju za 20 dolara po komadu.

Već prvi dan prodano ih je 18, no Gavin odlučno kaže da se time ne kani baviti u budućnosti.

Meghan i Harryja dočekao je odjeven u uniformu mladog avijatičara, puno čita o pilotima i njihovim junačkim podvizima te se u budućnosti, kazao je, vidi u kokpitu nekog zrakoplova.

(Hina)

Foto: Hina

Tagovi: kraljevska obitelj; australija, meghan markle, ogrlica, vojvotkinja,

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?
Poziv

VIŠE IZ KATEGORIJE